2777
2789
عنوان

رانندگی

374 بازدید | 53 پست

لطفا کمک کنید نمیدونم از دست مربی چیکار
ه حین اموزش رانندگی مربیم خیلی بد اخلاقن اصلا اجازه تمرکز به من برای هیچ کاری نمیدن طوری هست که من فقط دعا میکنم زودتر جلسات تموم بشه از بس ایشون سر من داد میزنن از روز اول همین طور بوده اصرار دارن پارک دوبل با روش ایشون یاد بگیرم درصورتی که من خودم با روش دیگه کاملا خوب انجام میدم ولی آنقدر منو دعوا میکنن داد میزنن سر یک پارک دوبل چند بار خاموش میکنم ولی خودم تمرین میکنم اصلا مشکل ندارم بور کنید وقتی میام خونه سردردم حالم خیلی بد میشه واقعا خسته شدم دیگه  مدام ایشون توهین میکنه جیغ میکشه حتی راننده های دیگه هم فحاشی میکنه هر وقت عصبیه سرمن خالی میکنه آنقدر گریه کردم دیگه تحمل ندارم نمیتونم مربیم عوص کنم کسی نیست فعلا کاش اصلا نمی‌رفتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مربی رانندگیم یه پیرمردی بود که خوب توصیح نمیداد مثلا یه بار بهش گفتم اگه میشه دور دوفرمونه رو یه بار دیگه توضیح بدید متوجه نشدم  یکم سخته. بعد بهم گفت سخت نیست تو زرنگ نیستی ! آخه این چه طرز برخورد با شاگرد مبتدی هست. من مبتدی هستم راننده حرفه ای که نیستم . 

رفتم گفتن عوض نمیشه کرد الان همه مربیان شلوغه فقط ایشون کارآموز نداشته

بگو منتظر میمونم تا جا خالی بشه من نمیرم با این مربی دیگه فک نکنم بتونن اجبارت کنن ،و بهم استرس میده مبخوام تصادف کنم پا فشاری کن عوضش میکنن.یا باهاش کنار بیا ،یه چیزم بهت بگم کسی از این دوره ها چیزی یاد نمیگیره که تو بخوای یاد بگیری زیادم سخت نگیر خودت باید تمرین کنی

[QUOTE=354651932]منم مربی رانندگیم یه پیرمردی بود که خوب توصیح نمیداد مثلا یه بار بهش گفتم اگه میشه دور دوفرمونه رو ی  این خانومه هم  فحاشی میکنه خیلی زیاد دیگه دلم نمیخواد برم اگه بلد بودم که نمی یومدبم اینجا آخه یجوری سرم منت میذاره من امروز برای تو اومدم کارآموز دیگه نداشتم انگار مجانی کار میکنه

بگو منتظر میمونم تا جا خالی بشه من نمیرم با این مربی دیگه فک نکنم بتونن اجبارت کنن ،و بهم استرس میده ...

اصلا نمیخوام یاد بده فقط آنقدر اذیتم نکنه هیچی نمیخوام ۷ودم تمرین میکنم  بلدم وقتی با اونم نمیتونم بس استرس میده جیغ میزنه 

بخدا هیچی از مربیم یادنگرفتم هرچی یادگرفتم از پیج های آموزش رانندگی یادگرفتم

ی پارک دوبل کردم با دعوا که باید روش منو بری من اونجوری اصلا نمیتونم بعد وقتی خراب شد کنارمون مردم بودن هی میگفت ببین دادن بهت می‌خندن 

[QUOTE=354651932]منم مربی رانندگیم یه پیرمردی بود که خوب توصیح نمیداد مثلا یه بار بهش گفتم اگه میشه ...

حتی بهم نگفت مثلا کی باید دنده 4 بریم کی دنده معکوس کنیم و... وی باید کلاچ بگیریم کی نباید کلاچ بگیریم . حتی اجازه نمیداد من ماشین رو روشن و خاموش کنم .خودش روشن و خاموش می کرد. من که بخشیدمش کینه ای نیستم خدا روشکر الان رانندگیم خوب شده

حتی بهم نگفت مثلا کی باید دنده 4 بریم کی دنده معکوس کنیم و... وی باید کلاچ بگیریم کی نباید کلاچ بگیر ...

دقیقا هرچی میپرسم میگه من که گفتم ولی اصلا بهم نگفته خداروشکر کاش منم بتونم