2777
2789

من یکساله ازدواج کردم اما بدون عروسی و کادو یا چیزی از خانواده شوهر . مامان و بابام از وقتی کوچیک بودم اختلاف داشتن یعنی از کوچیکی همه جور بی محبتی دیدم. من همیشه یروز در میون خونه رو تمیز میکنم اما درایور لباسامو چون میخواستم بزارم تا هوا سرد بشه یهو مرتب کنم لباسای تابستونه رو جمع کنم دیدم اون ته درایورم لباس خواهرشوهرم هست خیلی هم کثیفه ببخشید یچیزایی روش بود شبیه کثیفی مرغ یا پرنده. خودم قبلا دیده بودم میپوشه شاید توی این یکسال پنج بار اومده باشه خونم خیلی زبون داره یعنی هرچی از دهنش درمیاد میگه هفده سالشه. خلاصه اینو دیدم دلم شک افتاد واسه جادوجنبل آخه مامانش چندبار شنیدم توی جمع درباره جادوجنبل صحبت می‌کنه یعنی قبول داره . به شوهرم نشون دادم قسم خورد که نمیدونه حتی دید من ناراحتم دست روی قرآن گذشت که از چیزی خبری ندارم.به مامانش زنگ زد گفت کدوم لباس!؟؟؟؟شوهرم گفت یعنی لباسش کم بشه نمیگه نیست ؟!!!! مامانش گفت هیچی نیست ولش کنین بندازین دور.شوهرم عصبانی شد خدافظی کرد مامانه دوباره زنگ زد شوهرم گفت نرین رو اعصابم ول کنین فعلا . هیچکسم ندارم بهش این موضوع رو بگم بنظرتون چیه؟؟؟؟؟

مامان بابام بهم جهیزیه دادن اما هرکی دنبال زندگی خودشونن حتی نمیگن یه دختر دارن. تاحالا هیچ بی احترامی نکردم به خانواده همسرم حتی نگفتم تو. توی هرمراسمی واسشون کادو گرفتم غذا درست کردم رفتم خونشون ولی اونا حتی تولدمم بهم زنگ نزدن سال اول عروسشون بودم هیچ مراسمی کادو ندادن بهم. اما دیگه حس میکنم دارن از ساکتیم سواستفاده میکنن حتی یبار باباش گفت از وقتی اومدی توی زندگی پسرم ؛پسرم همش توی فکره . میخواستم بگم شما به پسرت یه هزاری کمک نکردی پسرت قسط داره خرج داره اول زندگیش یه کت شلوار دامادی واسش نگرفتیم بعد اونموقع من اومدم توی زندگیش توی فکره؟!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لطفا راهنماییم کنید شبا با قرص خواب فقط خوابم می‌بره خیلی دلم گرفته خیلیییی .روزای خوش ما رو که اول زندگی هر عروس دامادیه رو خراب کردن تا عمر دارم یادمه😢