2777
2789

یه آدمی رو در نظر بگیرید که به نوعی بابت یک مسئله ناراحت و غمگینه ( هر مسئله ای میتونه باشه )

بعد هزاران نفر میان و هر کدوم هزار تا راه حل کاملا کاربردی  به این آدم ناراحت پیشنهاد میکنن که اگر

از بین این همه راه حل یکی رو انجام بده قطعا وضعش تا حدی بهتر میشه

اما این آدم ناراحت به هیچی گوش نمیده و همچنان به وضع سابق خودش ادامه میده

این آدم ناراحت چه مشکلی داره ؟؟

و تاکید کنم که این آدم ناراحت چندین بار هم مراجعه به روانشناس داشته و هم روانپزشک و دکتر اعصاب

اما تمامی این متخصص ها مشکل به خصوصی در این فرد ندیدن و اصلا توصیه خاصی نداشتن

بعد مدتی هم خود متخصص ها  اصلا نوبت ویزیت بهش ندادن

کسی میتونه تحلیل کنه که مشکل این آدم از  چی میتونه باشه ؟

🌙🌸🌷

اگه می گفتی دقیقا مشکل چیه بهتر می شد.

طرف مقابل بابت کوچکترین مسائل ممکنه یک هفته  غصه بخوره .خانواده همه جوره   هواش رو دارن علی الخصوص حمایت عاطفی 

اما طرف ( که اسمش رو نمیبرم ) مثلا از غم اینکه نکنه کار اداری اش به جای اینکه نزدیک باشه راه دور باشه  حسابی افسرده میشه 

حالا رفت دنبال کارش  و جای نزدیک کارش رو انجام دادن و حسابی بهش احترام هم گذاشتن 

اما طرف قبلش یه هفته عزا داشت 

این یه نمونه از رفتار هاش هست

🌙🌸🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرف مقابل بابت کوچکترین مسائل ممکنه یک هفته غصه بخوره .خانواده همه جوره هواش رو دارن علی الخصوص ح ...

من نمی دونم چه طوری اون روانشناسها چیزی پیدا نکردند. شاید دکترهای بهتری باید ببیننش

ببین اینجا بپرس دقیق و واضح هم بگو. قسمت رواشناس و روانپزشک. رایگانه.

Drhast

ایشون احتمال زیاد مشکلش عمیقه و ریشه در کودکی داره افسردگی داره اما همکاری با روانشناس نداره من مراجع این مدلی داشتم

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
ایشون احتمال زیاد مشکلش عمیقه و ریشه در کودکی داره افسردگی داره اما همکاری با روانشناس نداره من مراج ...

ممنونم از شما 🌹 

راستی احتمال ژن افسردگی هست ؟ مثلا از پدر بزرگ به نوه برسه ؟  

چون این شخصی که نام میبرم پدر بزرگ افسرده داشته 

تو محیط خانواده نهایت تلاش رو برای شادی اش میکنن 

تفریح و مسافرت ، موسیقی شاد ، بگو و بخند ، دیدن سریال و فیلم کمدی ، یهو دسته جمعی با هم حرفای خوب و مثبت میزنن و خیلی موارد خوب و مثبت دیگه  

ولی بازم انگار نه انگار 

تهش بازم میخواد که سر یه چیزی عزا بگیره اغلب هم مسائل قابل حل 

همون طور که گفتم همکاری با روانشناس هم که نداره 

🌙🌸🌷

ممنونم از شما 🌹 راستی احتمال ژن افسردگی هست ؟ مثلا از پدر بزرگ به نوه برسه ؟ چون این شخصی که نام م ...

بله عزیز افسردگی میتونه ارثی باشه اتفاقا وقتی ارثی هست به دارو خوب جواب میده 

🌺روانشناس هستم🌺کمک خواستی پیام بده این آیدی ایتام zohre_sh_20@  اینم آیدی تلگرامم zsh9999@
بله عزیز افسردگی میتونه ارثی باشه اتفاقا وقتی ارثی هست به دارو خوب جواب میده

ممنونم ازتون 

دارو خوب زیاد براش  تجویز شده اما ما با شخصی طرف هستیم که سه روز دارو میخوره و یهو خودش سرخود قطع میکنه 

و با بهانه اینکه بهم نمیسازه و خودش سرخود بسته های دارو رو میندازه دور اونم بدون اطلاع دادن 

این کار رو هم زیاد انجام داده طی سالها تکرارش میکنه 

دیگه توکل بر خدا

🌙🌸🌷

ممنونم ازتون دارو خوب زیاد براش تجویز شده اما ما با شخصی طرف هستیم که سه روز دارو میخوره و یهو خودش ...

وای قطع کردن یهویی دارو کلی عوارض داره واسش بدتر بهم میریزه روانش رو🤦

وای قطع کردن یهویی دارو کلی عوارض داره واسش بدتر بهم میریزه روانش رو🤦

شاید باورتون نشه ولی چند باری خودمون دارو هاش رو پیش خودمون نگه داشتیم مبادا سر خود و بی اطلاع دور بندازه که خودمون بدیم دارو بخوره 

با این وجود باز هم کله شقی میکنه حتی قهر 

با وجود کلی التماس از جانب ما 

این مورد ما یه جورایی هم مشکل داره هم مشکل نداره 

خودش ناخواسته اعتراف کرده در گذشته یعنی دوره سربازی چون بهش مرخصی ندادن و میخواسته هر جور شده بگیره با وجود سلامتی چنان خودش رو به بیماری روانی زده که سرهنگ ارتش باورش شده و دستور بستری تو بخش اعصاب بیمارستان ارتش رو داده و این شخص قرص ها رو نمیخورده و مجبوری راضی میشده آمپول های مربوطه رو بهش تزریق کنند 

در مورد کار های شخصی خودش مشکلی نداره اگر لازم باشه سه صبح بیدار باشه برای امورات مربوط به خودش پامیشه ولی اگر یکی بگه به خاطر من 8 صبح بیا فلان جا که کمکم کنی یهو وا میره  و اینقدر بهانه میاره تا از زیرش در بره 

من فکر کنم حتی خدا هم تو کار این شخص بمونه 😄

🌙🌸🌷

اون کار اداری هم که گفتم یه جورایی مربوط به خودش نبوده که عزاش رو گرفته بود  کار مربوط به خانواده بوده 

که البته خانواده هم کلی همراهی کردن تا انجام بده 

ولی غرش رو زد. دیگه 

🌙🌸🌷

شاید باورتون نشه ولی چند باری خودمون دارو هاش رو پیش خودمون نگه داشتیم مبادا سر خود و بی اطلاع دور ب ...

باید تست ازش گرفته بشه پس حتما