2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی یه موچ بده ببینمت😘

مشکوک میزنی😏🤨🤨

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

کلید Windows روی صفحه کلید را فشار دهید ، سپس کلمه touchpad را تایپ کنید و Enter را فشار دهید.

سپس دکمه LOVE را فشار دهید حالا در قلب من وارد شدید 

راه خروج نداره

موچ بده ببینمت یا ثبت شود

چشم ها دریچه ی روحن!...

سپس دکمه LOVE را فشار دهید حالا در قلب من وارد شدید راه خروج ندارهموچ بده ببینمت یا ثبت شود

@niniyar_5  

@niniyar_1  

مشکوک میزنه

تازه با هویت خانوم اومده 

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

تو چته ؟ تو همه تاپیک ها همینو میگی

هیچی بابا خواستم ری اکشن بقیه رو ببینم چیکار میکنن 

از بی حوصلگی پوکیدم ب سرم زد برم با شوهرم آشتی کنم 

چشم ها دریچه ی روحن!...

سپس دکمه LOVE را فشار دهید حالا در قلب من وارد شدید راه خروج ندارهموچ بده ببینمت یا ثبت شود

415 تا تاپیک زدین خوب بودین امروز همه پستهاتون گزارش میخوره و انگار خودتون نیستین این چه کاریه؟

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar