2777
2789
عنوان

ته چین مرغ

339 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

میخوام ته چین درست کنم ولی بلدنیستم یعنی تاالان درست نکردم

میشه دستور پخت ته چینتونو بدین

تو نت سرچ کردم ولی اینو نفهمیدم ک باید اون ماست وزعفرون ک قاطی کردی برنجم بریزی داخلش؟قاطی کنی بااونا یانه لایه لایه!!چیکار بایدکرد

نکته ای چیزی واسه بهترشدنش دارین بگین 

راستی خوب شد حتما عکسشو شب میام میزارم

ماست تخم مرغ زعفرون و برنج رو باهم مخلوط كن یه لایه مواد برنج و ماست و.. بریز یه لایه مرغ 

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وارد نیستم به ته چین عزیزم.ولی هروقت اسم ته چین میاد یاده ته چینه پوران تو بفرمایید شام میفتیم😂 ...

خخخ اره 😂😂😂

قوم شوهر مثل درخت كنار توالتن 🌵🌳 نه میشه از میوه شون خورد نه زیر سایشون نشست 😈منه شوهر من نه 

مرغ رو باید خوب طعم دار كنی و بپزی كه بو نده و خوش عطر باشه زعفرون هم زیاد بزن زرشك هم بزن لابه لاش و كف قابلمه رو خوب چرب كن كه تهچین رو سالم برگردونی 

ته چین برا سه نفر 

مرغ یک عدد سینه مرغن رو با پیاز و زرد چوبه و هر چیزی ک خوش طعمش کنه  میپزی ریش ریش میکنی با پیاز داغ فراوون و قارچ و زرشک سرخ میکنی آخر سر خلال بادام و پسته هم میزنی میذاری کنار

برنج ۲پیمونه ابکش میکنی 

ی لیوان ماست نصف لیوان روغن زعفرون ۳تا تخم مرغ نمک رو هم میزنی کاملا برنجتو میریزی تو این مایع

بهد ی ماهیتابه نچسب حالا تفلون یا چدن نصف موادت  میرزی داخلش 

پهن میکنی مرغتو میریزی روش اونم صاف میکنی فقط ی بند انگشت از لبه های ته چین خالی از مرغ بمونه 

بقیه ی اون مابه رو میریزی درشو میذاری زیرشو کم میکنی ۴۵مین میپزه بعد برمیگردونی طرف دیگه هم ۴۵مینمیپزه خعععلی خوشمزه میشه

منم وارد نیستم به ته چین عزیزم.ولی هروقت اسم ته چین میاد یاده ته چینه پوران تو بفرمایید شام میفتیم😂 ...

😂😂😂😂

تازه ته چینه گوشت بود 

خداب اعتماد به نفسم بود

تورو دیدم خدا خندید من از عشقه تو حظ کردم با تو من کل دنیارو تو یک لحظه عوض کردم😍😍😍
😂😂😂😂 تازه ته چینه گوشت بود  خداب اعتماد به نفسم بود

آررره غذارو ول کرده بود به امون خدا رفته بود ارایشگاه🤣وقتی قابلمه رو بلند کرد قیافش دیدنی بود واقعا🤣آخرشم زنگ زد شوهرش جیگر اورد😆

❤خدا جونم مراقب عشقم باش❤

زرده تخم مرغ ماست چکیده زعفران و اب مرغ (کمی)نمک فلفل دارچین اینارو با برنج ابکش شده مخلوط کن و بعد لایه ب لایه مرغ ریش ریش شده بذارو خلال بادوم و زرشک و پسته.بعد پخت هم روش کره بزن.عالی میشه

دلبندم ؛بند بند وجودت را به خدایی سپردم که بیشتر ازمن هوایت را دارد😚😍