2777
2789

آدم خوبیه هاااا دوسشم دارم ولیییی مثلا وقتی قرار داریم خیلی دیر میرسع اصن آن تایم نیس

یهویی بی دلیل زنگ میزنه میگه خوابم میاد نمیتونم بیام پیشت😐🤦 دلیلشم میپرسم میگه من مدلم اینه

خو ریدم تو مدلت این چ اخلاقیه

چیکا کنم باهاش؟ کلا آدمیه ک زندگیو فانی میدونه و بیخیاله ولی من زندگیو سخت میگیرممم از لحاظ اخلاقی مث هم نیستیم:)

راستش حوصله ندارم ک بخوام بشونمش سر جاش
بنظرم آدما تا یه سنی میتونن عوض شن
وقتی روتین زندگیش اینجوریه کاری از دستم برنمیاد🙂

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ریدم تو مدلت😂😐

قصدتون ازدواجه؟

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

این مردا هر اخلاقی  باشن  تغییر نمیکنن  بهت قول میدم  اگه کسی هم بگه نه  تغییر میکنه  فق برا اینه  ک دلشو ب دست بیاره 

منم  وقتی یه چیزی  بهش میگم میگه عشقم همینم میخای بخا نمیخای هم باید بخای😂😐

🩷

بذارش کناراین راحت ترین کاره.

گفتنش آسونه ولی نمیشههههه

-آنکه‌یکبار از‌ مرامش‌ زخم‌ خوردی‌ را‌ نبخش! پوست اندازی‌چه‌تغییری‌دهد‌ در‌ ذاتِ‌مار؟!  «پروفم عکس خودمه🙂» مدرك تو فقط يه تيكه كاغذه،تحصيلاتت در رفتارت ديده ميشه:))
این مردا هر اخلاقی باشن تغییر نمیکنن بهت قول میدم اگه کسی هم بگه نه تغییر میکنه فق برا اینه ک ...

اونوقت اینی که میگید برای خانم ها صدق میکنه یا اونم نه؟

کاربر اقا هستم . اینجا هستم تا بتونم تجربیاتم و اطلاعاتم را در اختیارتون قرار بدم پس خوشحال میشم تا بتونم کمکی کرده باشم و هر سوالی داشته باشید بنده در خدمتتونم.
خو اگه رو اعصابته و عوض نميشه كات كن باهاش

متاسفانه قضیه جدیه و خونواده هامون در جریان رابطه مومن

خیلیییی تو مخمه مثلا توی بحثای جدی میخنده و دلقک بازی در میاره جای اینکه جواب منطقی بده :/

ریدم تو مدلت😂😐قصدتون ازدواجه؟

آره خونواده هامون میدونن

این مردا هر اخلاقی باشن تغییر نمیکنن بهت قول میدم اگه کسی هم بگه نه تغییر میکنه فق برا اینه ک ...

دقیقااا

خیلی آدم زبون بازیع و سیاست حالیشه ولی بهم ثابت کرده دوسم داره

ازون طرف اخلاقاش مسخرس

جمله ی اولت رو خوندم، حالا اونم تورو دوستت داره؟!

آره خداییش ولیییی داستان اینه ک از لحاظ اخلاقی تایپ هم نیستیم 

و خیلی دیره برا پشیمونی:)