2777
2789

چهار ماه میشه عروسی کردم 

مامانم بیست چهار ساعت تماس تصویری زنگ میزنه 

چی میخوری کجا رفتی چرا ناراحتی نمیدونم بیرون نرو رفتی زود برگرد. واقعن خسته شدم من الان یه زن خونه دارم منم از خودم کارو بار دارم نمیشه که همش با شما حرف بزنم ـ

شوهرمم همش حرف میزنه تو گوشم که چرا انقد زنگ میزنن مگع من دوستپسرتم که نگرانن 

کم کم روزی چهار بار زنگ میزنن تماس تصویری صبح ظهر عصر  شب نمیدونم چیکار کنم چیزیم بگم ناراحت مبشن

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

چهار پنج ساعت دوریم 

بلاخره منم مادر شدم لطفا برای سلامتی خودم و نی نی یه صلوات برامون بفرست گلم❤  اَلٰهُم  صَلی علٰی مُحمد وآله مُحمد ❤🤰🏻💙💚💛🧡💜امروز  1403/9/8 رفتم صدای قلب کوچولوشو شنیدم قربونش برم من 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شهر دیگه رفتی بعد ازدواج؟

کمش کن 

دو بار جواب نده بگو دستم بند بود

یا بگو حتما فردا بهت زنگ میزنم

کم کم تعداد زنگا رو بیار پایین

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
شهر دیگه رفتی بعد ازدواج؟کمش کن دو بار جواب نده بگو دستم بند بودیا بگو حتما فردا بهت زنگ میزنمکم کم ...

آرع 

بخدا هر کاری میکنم هیچی تاثیر نداره حتی واس خودم وقت نمیکنم آشپزی کنم

آرع بخدا هر کاری میکنم هیچی تاثیر نداره حتی واس خودم وقت نمیکنم آشپزی کنم

بهشون حق بده

یه شهر دیگه ای

ولی حد و مرزتو مشخص کن

انقد طولانی اصلا نرمال نیست 

۵ دقیقه، ۱۰ دقیقه اوکیه

نه در این حد که نتونی کاراتو انجام بدی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

هر مشکلی قابل حله عزیزم   نتتو ببند تماساتم دو خط در میون جواب بده اگر علت رو پرسیدن بگو حمام بودم مشغول آشپزی یا ظرف شستن بودم خواب بودم و …کم کم از سرشون میره

یک نظر دیدم و تاوان دو عالم دادم                                      بی تو نفس کشیدنم عمر تباه کردن است                               گدایی در عشقت به سلطنت نفروشم                                   در تماشای تو قانع نشوم من به دو چشم                              مائیم و تو ای جان که جگر گوشه ی مایی                                                                                         ؛شهریار؛