2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میگم امضات رو یکم توضیح میدی

عزیزم راجع به علم اعداده 

ک اول از همه میاد اسم شخص رو بررسی میکنه چون هر کسی با توجه به اسمی ک داره و اسمش ی ارتعاشی داره ک طبق اون توی ۴ دسته ی مختلف قرار میگره ک بهترین دسته دسته ی اول هستن که این افراد چون ارتعاش اسمشون خوب هست خیلی جادب ثروت هستن و کلا موقعیت های خوبی تو زندگی شون به دست میارن 

و دسته های دیگه هم ویژگی های خودشون رو دارن 

تا میرسه به دسته چهارم ک دسته خوبی نیستن و باید اسمشون عوض بشه چون ویژگی های منفی داره ارتعاش اسمشون 

یا امام رضا

عزیزم میگم امضات رو یکم توضیح میدی

بعد کلا با این علم اعداد هر کسی چند تا عدد مخصوص به خودش رو داره ک منحصر ب فرده مثل عدد معجزه و عدد موفقیت عدد سلامتی و عدد برکت که میتونه از این اعداد برای خواسته هاش استفاده بکنه 

و اینکه مثلا ی کسی بخواد با شخص خاصی ازدواج بکنه با علم اعدا میشه بررسی کرد ک این دو نفر با هم تفاهم دارن یا نه 

یا امام رضا

بله انجام میدم برای محاسبه ی عدد محبت و اینکه دستور استفادش هم براتون میفرستم هزینش هم ۲۰ هزار تومن

من راستش میخوام همسرم سر به راه بشه خیلی دیگه رد داده 

نمیدونم چیکار کنم