2777
2789
برای هر دوتون ی عدده ک باید استفاده کنید

نمیدونم باورت میشه یا نه اما الان ته کارتم فقط ۱۴ هزار تومنه 

اگه بگم برام انجام بدی شرمندت میشم آبجی جان فعلا پول ندارم وگرنه خیلی دلم میخواست اینم امتحان کنم

نمیدونم باورت میشه یا نه اما الان ته کارتم فقط ۱۴ هزار تومنه اگه بگم برام انجام بدی شرمندت میشم آبجی ...

عزیزم برای مهر و محبت سوره یس بخون حتما 

تو همین سایت هم سرچ کن راهکار ها رو انجام بده

یا امام رضا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ی پیج تو اینستا هست baghe doa اسمشه نائب دارن

سلام

دادن آیدی یا لینک ممنوعه.

تعلیق می کنن.

در مورد امضاتون هم این کار ممنوعه اگر پول بگیرین‌.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یادش بخیر حدودا چهار سال پیش که از دنیا زده شده بودم به خاطر همین چله عضو سایت شدم که سوال بپرسم و...

خیر ببینه کسی که نائب معرفی کرد بهم

من نائب گرفتم و حاجتمم روا شد اگه میتونی خودت بخون هرچند خیلی سخته ولی اگه خواستی نائب بگیری بهت معرفی کنم

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
یادش بخیر حدودا چهار سال پیش که از دنیا زده شده بودم به خاطر همین چله عضو سایت شدم که سوال بپرسم و.. ...

مرسی آبجی مهربونم 

خودم که نمیتونم خیلی گناه کارم 

نائب گرفتم 

مرسی آبجی مهربونم خودم که نمیتونم خیلی گناه کارم نائب گرفتم

توکل به خدا ان شالله که حاجت روا بشی 

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/