2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین ازدواج نکن واس خودت شاغلی آقا بالاسرم نیازنداری ازدواجم کردی شغلتو کنارنزار

نه دیگه ازدواج باید باعث رشد و پیشرفت بیشتر من بشه 

ازدواجی ک دس و بالم رو ببنده ترجیح ام مجردیه گلم

هیچ کس ارزش اینو نداره ادم از هدف و استقلالش بگذره

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
نه دیگه ازدواج باید باعث رشد و پیشرفت بیشتر من بشه ازدواجی ک دس و بالم رو ببنده ترجیح ام مجردیه گلمه ...

اره عزیزم آخه خودم بعد ازدواج شوهرم رفت تومخم بشین خونه پیر میشی فلان خانم خونه باش در واقع منظورش کلفتی بدون حقوق ومزایابود ک نفهمیدم گفتم تجربموبرات بگم

اره عزیزم آخه خودم بعد ازدواج شوهرم رفت تومخم بشین خونه پیر میشی فلان خانم خونه باش در واقع منظورش ک ...

اره دیگه همه جور مردی پیدا میشه دیگه 

حالا من ک ۲۶ سالمه خواستگار داشتم ولی تفاهم نداشتیم و میدونستم باهاشون ب جایی نمیرسم ردشون کردم

من یه ابجی بزرگتر از خودم دارم ک بعد دیپلم ازدواج کرد و شوهرش اونو سوق داد و پشتش بود کنکور داد و پزشک شد موفق شد تو زندگیش الانم هنوز ک هنوزه شوهرش حامی و طرفدارشه و اصلا مانع تحصیل و کارش نشده بلکه افتخارم میکنه خواهرم رشد کنه

برای خودت زندگی کن ، برای خودت بمیر ، دیگران هر چقدر هم نزدیک و عزیز باشند یک روزی بهت نشان میدهند که دیگرانن.
اره دیگه همه جور مردی پیدا میشه دیگه حالا من ک ۲۶ سالمه خواستگار داشتم ولی تفاهم نداشتیم و میدونستم ...

اره همچین مردایی کم پیدا میشن ک حامی زن باشن شوهرمن ازاون دسته آدما نیست و با دوتابچه پاگیروخونه نشینم کرد از ترس اینکه استقلال نداشته باشم اخلاقش اینه و چاره نیست