2777
2789
عنوان

جک اس 5 یا تارا v4

597 بازدید | 14 پست

سلام دوستان. نیازبه مشاوره فوری دارم. یه تارای وی 4 اتومات داریم که امروز فردا تحویل میدن حالا میخوایم  با جک اس 5 اتومات میتونیم با 150 تومن اختلاف عوض کنیم. جک مدل 96 با 90 هزار کارکرده. 

کسایی که آشنایی با هردو خودرو دارن لطفا راهنمایی کنن که ارزش داره؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای بابا🥺 طرف اشناس میگه فنی و همه چیش سالمه. نمیدونم

خانوم محترم اون ماشین ۷سال کار کرده هرچقدر همه چی اوکی ولی ی سری قطعات مستهلک ده 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
ما داریم جک بدم میاد از شاسی خیلی گنده س جمع نمیشه که تو جاده ها سر پیچ م شاسی چینی خطرناکه میگن مصر ...

اولین نفری هستین که میشنوم از ماشین شاسی بدش بیاد... 

خرجو ایناش چطوریه؟! 

اولین نفری هستین که میشنوم از ماشین شاسی بدش بیاد... خرجو ایناش چطوریه؟!

هزینه ش بالاس لاستیک هاش تازه عوض کردیم ۳۵تومن‌مصرف بنزینشم بالاس  چون خیلی گنده ن خوشم نمیاد من عاشق سوناتام بودجه نمیرسه 😂

ماشین نو خیلی بهتره هر مدلی باشه 

چه خوب. میشه راهنمایی کنین خرج و مصرف و ایناش چطوریه؟

مصرفس خیلی بالا نیست مثل ماشینای امریکایی. البته بستگی داره با ماشین چجوری کار کنی.

کلا جک ماشینای اقتصادی و خوبی هستن. 

من همیشه میگم مهم رانندس

هزینه ش بالاس لاستیک هاش تازه عوض کردیم ۳۵تومن‌مصرف بنزینشم بالاس چون خیلی گنده ن خوشم نمیاد من عاش ...

دیگه انتظار هزینه پراید رو که نباید داسته باشی.

البته من شاسی بلند دوست دارم