2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 6758 بازدید | 524 پست
خودت چی چیکار کردی چه دارویی مصرف میکنی؟

من عزیزم فقط متفورمین خوردم و سردیجاتمو کمی کم کردم واین ماه هم ویتاگنوس ولی دیگه دکتر نرفتم

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام
اما بعدش رفتم دکتر و قرص داد هم پرولاکتینم  و هم پریودیم منظم شد ولی این ماه باز شش روز تاخیر ا ...

انشاءالله که دیگه این بار نی نی اومده

یا کاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ علیه السلام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چند ساله که منتظر نی نی هستی؟ عکس رنگی هم گرفتی تا الان؟؟؟

اره عزیزم عکس رنگی گرفتم ۲سالونیمه منتظرم

عزیزانم انشالله که همتون زود زود باردار بشید فقط به نظر من راهش اینه که دوسه ماه روخودتون کار کنید من دوماه قرص مدروکسی پروژسترون و متفورمین خوردم و ماه بعد روز تخمکگذاری رو دقیق پیدا کردم و همون ماهم باردار شدم .😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

سلام

واااااای عسل جووووون😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

خداروووووووووووشکر میکنم باردار شدی🥰🥰

واااااای عسل جووووون😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 خداروووووووووووشکر میکنم باردار شدی🥰🥰

سلام عزیزم اره بلاخره منم مامان شدم یه دختر تو راه دارم 

شما هم شکر خدا مامان شدید   بسلامتی بچتون چند ماهشه طبیعی یا سز شدید؟

تا خدا هست به عالم چه نیازست 
سلام عزیزم اره بلاخره منم مامان شدم یه دختر تو راه دارم      شما هم شکر خدا مامان ...

خداروشکر خیلی دلم میخواست ببینم مامان شدنتو عشقم😍

خداروشکر همه مامان شدن تواین تاپیک😍

منم دخترم ۷ماه ونیمشه و سزارین شدم😍