2777
2789
عنوان

چکار کنم

123 بازدید | 14 پست

سلام خانما با تجربه چکار کنم شیرم زیاد بشه برا نوزادم

هر کی راهکار بلده یه عمر دعا خیرم رو در حقش میکنم ، دعا کنید بتونم نینی از شیر خودم تغذیه کنه ان شاءالله 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قطره افزایش شیرماساژ سینه و گذاشتن کیسه آب گرم روش

قطره استفاده میکنم زیاد تاثیر نداره 

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
من یجا شنیدم میگن ماکارونی‌ شیرو زیاد میکنهسنجد یا پودر سنجد هم همیطور

چقدر ناراحتم ک همه اینکار رو انجام دادم اما لحظه ای شیرم اومد خدایا دوست دارم شیر خودمو بخوره نوزادم

چقدر ناراحتم ک همه اینکار رو انجام دادم اما لحظه ای شیرم اومد خدایا دوست دارم شیر خودمو بخوره نوزادم

اول صبور باش.بعد قطره رو ادامه بده تا چند روز قطع نکن.کمپرس آب گرم و ماساژ سینه واسه من جواب داد.منم اصلا شیر نداشتم.خودتم غذاتو کامل بخور و درست تاشیر تولید بشه.اون قطره رو تونستی ناشتا بخور

پودر لیدی میل، کپسول گیاهی شیرافزا من اینارو مصرف کردم شیرم اومد البته خیلی زیاد نه ولی خب ازهیچی بهتر بود بچم هم شیرخشک میخورد هم شیرخودمو دوغ وشیرهم تاثیر داره که میگن برا بچه دلدرد میاره ولی دوغ روی شیر من اثر مستقیم داشت خیلی حجمش زیاد میشددوقتی مصرف میکردم.

بی تو نَفَس کِشیدَنَم عُمرتَباه کردن است!!!❤
اول صبور باش.بعد قطره رو ادامه بده تا چند روز قطع نکن.کمپرس آب گرم و ماساژ سینه واسه من جواب داد.منم ...

ان شاءالله خدا زبونت بشنوه از امشب شروع کنم ببینم خدا چ میخواد

پودر لیدی میل، کپسول گیاهی شیرافزا من اینارو مصرف کردم شیرم اومد البته خیلی زیاد نه ولی خب ازهیچی به ...

خداروشکر شما شیرت اومد تا حالا دوغ نخوردم فردا امتحان کنم ان شاءالله  برا من بیاد

خداروشکر شما شیرت اومد تا حالا دوغ نخوردم فردا امتحان کنم ان شاءالله برا من بیاد

من اصلا نداشتم با همین دوتا فوران میکرد😅نگران نباش.استرس نده بخودت ک استرس پدر آدمو درمیاره.ریلکس کن ببین چطور شیرت زیاد میشه.آهنگهای شاد گوش کن و اصلا ناراحت نباش.دوحیتو شاد کن سریعتر میاد شیرت

من اصلا نداشتم با همین دوتا فوران میکرد😅نگران نباش.استرس نده بخودت ک استرس پدر آدمو درمیاره.ریلکس ک ...

خیلی ممنونم تجربه تو برام گذاشتی،،، ان شاءالله  برا منم نتیجه بده

عزیزم جنسیت بچه ت چی شد

بادام درختی بخر هر روز صبح قبل ناشتا روی یکیشون سوره یس بخون به نیت اینکه بچه ت سالم و صالح و پسر باشه ان شاءالله