2777
2789
عنوان

جراحی دندان عقل نیمه نهفته

379 بازدید | 15 پست

دوستان دندونمو ساعت 4 جراحی کردم خیلیییی درد دارم

تا کی طول میکشن درداش؟؟؟ 

تازه یذره هنوز بیحسم، اگه کامل بیحسی بره ک میمیررررم😭😭😭

چکار کنم برا کمتر شدن دردش

قرص نولفن و کلیندامایسین داد خوردم... 

امپول دگزا و کترولاکم داد نزدم ترسیدم

بنظرتون بزنم؟؟؟؟؟ 

دندون عقل نیمه نهفته چطوریه

واسه منم تازگیا دندون جدید در اومده

ولی خیلیییی کوچولوعه و کامل نیست

هیچ درد و علائمی هم نداشت و نداره

یعنی اینم همونه؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

دندون عقل نیمه نهفته چطوریهواسه منم تازگیا دندون جدید در اومدهولی خیلیییی کوچولوعه و کامل نیستهیچ در ...

خب دندون عقلته؟ 

مال من افقی همش تو لثه بود یه کوچولوش بالا بود ولی جا نداشت در بیاد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تازگی ها جراحی کردم 

از درد گریه میکردم.زبونم زخم شده بود و عصب های گلوم آسیب دیده بود حتی نمیتونستم آب دهنم رو قورت بدم 

هرچی قرص هم میخوردم فایده نداشت🥲وای چقدر بد بود

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

نیمه نهفته یعنی چی بخیه خورده؟ من چهارتا عقل هام نهفته بود همه اش بخیه خورد، ولی انقدرام درد نداشت م ...

مث همون نهفته فقط یخورده ازش در اومده

اره خیلی بخیه خورد

من ک به مردم رسیدم از درد

خب دندون عقلته؟ مال من افقی همش تو لثه بود یه کوچولوش بالا بود ولی جا نداشت در بیاد

واسه من از دندونای دیگم فاصله داره

جا داشت که کامل دربیاد ولی یه تیکه خیلییی کوچولوعه

من خودم یهویی متوجهش شدم. اصلا حس نمیشد

معلوم نیست از کی هست. حالا نمیدونم دندون عقله یا نه

به جز دندون عقل مگه چیزی هست؟ دندون اضافی🤔

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

واسه من از دندونای دیگم فاصله دارهجا داشت که کامل دربیاد ولی یه تیکه خیلییی کوچولوعهمن خودم یهویی مت ...

اکر بری عکس بگیری مشخص میشه کدومه

و اگه عقل بود هر چ زودتر بکشش

اکر بری عکس بگیری مشخص میشه کدومهو اگه عقل بود هر چ زودتر بکشش

عه اگه نکشیم ضرر داره؟😢

آخه هم از دندونای دیگه فاصله داره و فشار نمیاره

هم کوچولوعه و مزاحمتی ایجاد نمیکنه

بخاطر همون پیگیرش نشدم

از جراحی و بخیه میترسم😫