بچه ها به نیت عزیزان از دست رفته معدن طبس و کسانی که با کارهای سخت امرار معاش میکنند و جانشون رو از دست میدن بیاین برای آرامش خانواده هاشون و آرامش روحشون صلوات بفرستیم هر چقدر میتونید بگید رو بنویسید🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃
خدا به خانواده هاشون صبر حیف از جوونیشون که از دست رفت از وقتی که شنیدم حالم خوب نیست عکساشونو توی اینستا دیدم اشک چشمام بند نمیومد خدا شاهده که قلبم درد گرفته 😭
ده تا، اما یه سوال،: چرا هر وقت یه اتفاق این مدلی میفته عزیزان تسلیت میگن و رسیدگی به علت انفجار رو خواستار میشن؟؟؟؟ واقعا تسلیتشون چقدر می تونه از داغ خانواده عزادار کم کنه؟
شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰....... ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم