2777
2789
عنوان

معدن طبس🖤😔

732 بازدید | 15 پست

بچه ها به نیت عزیزان از دست رفته معدن طبس و کسانی که با کارهای سخت امرار معاش میکنند و جانشون رو از دست میدن بیاین برای آرامش خانواده هاشون و آرامش روحشون صلوات بفرستیم هر چقدر میتونید بگید رو بنویسید🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقیقتا اگه همچین اتفاقی واسه من می افتاد نه روح کوفتیم نه خانوادم‌ با صلوات آروم نمیشدن :) ولی بازم یکی فرستادم

هر وقت دیدی زیاد تو سایتم یادم بیار که اون من رو نمیخواد :) بگو گوشی رو بذار کنار کسی دوست نداره درست رو بخون :) یه آرزوی موفقیتمون‌ نشه؟🪽🩶

۲۵تا میفرستم 

خدارحمتشون کنه💔

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

اکثرشون دهه شصتی بودن 

کوچیکترینشون متولد ۷۹ بود 

قلبم شکسته از این جوونا که تو عمق زمین جونشونو از دست دادن 

خدایا به خانواده هاشون صبر بده 

اسمش کارما بود اره؟😂 🤔😂😅😢ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      

اکثرشون دهه شصتی بودن کوچیکترینشون متولد ۷۹ بود قلبم شکسته از این جوونا که تو عمق زمین جونشونو از دس ...

این پول حلال دراوردنه باید جونتم بدی ولی پول حروم دراوردن راحته 

۱۰ تا فرستادم💔

شروع کاهش وزن ۱۴۰۳/۴/۱ وزن اولیه ۷۸ کیلو.هدف ۷۰.......    ۱۴۰۳/۴/۲۸ شدم ۷۳ کیلو.....۱۴۰۳/۵/۹ شدم ۶۹/۵۰۰ کیلو.......من عاشق همسرم و پسر عزیزم هستم❤️عاشق مادرم و مادرشوهرم هستم❤️از نعمت جاری محرومم😮‍💨ولی یه دونه خواهرشوهر خوشگل دارم که باهم عین خواهریم❤️همسرم معلم هستن و من لیسانس ولی خانه دار🤗دوست دارم به پسرم عشق مادری بدم.و برای شغل اقدامی نکردم