2777
2789
عنوان

سه بازیگر خانم

128 بازدید | 8 پست

سلام به همگی. 

من حقیقتش یه فیلمساز تازه‌کار هستم که برای ساختن اولین فیلم کوتاهم به سه بازیگر خانم نیاز دارم مثلا سن ۱۸ تا ۳۰… خودمم خانمم و مذهبی‌ام (همینجوری به عنوان اطلاعات بیشتر🚶‍♀️) راستش نمیدونستم از کجا میتونم سه نفر که مایل باشن تو فیلم کوتاهم باشن رو پیدا کنم اول میخواستم تو دیوار آگهی بدم ولی خیلی فضاش یه جوریه و احساس ناامنی میده :/ امیدوارم جای اشتباهی رو انتخاب نکرده باشم… البته اینجا هم احتمالا کسی نمیبینه مثل تاپیک قبلیم که بابت آموزشگاه بود و تهش مجبور شدم خودم یه کلاس بردارم چون حتی افراد زیادی ندیدن تاپیکمو🚶‍♀️

در مورد دستمزد به توافق میرسیم و اینکه کلا یک یا دو روزه کار من؛ و فیلم‌برداری در مکان‌های عمومیه… راستش واقعا نمیدونم از نظر امنیت و… این درخواستم چه وضعی داره ولی خب… خوشحال میشم اگه خودتون به بازیگری علاقه دارید یا کسی رو میشناسید که علاقه‌منده، به من اطلاع بدید تا حداقل صحبت کنیم در این مورد… شاید اصلا به توافق نرسیم. ممنون که خوندید. 

این رو هم در مورد خودم بگم که دانشجوی جامعه‌شناسی‌ام و حوزه سینما رو به عنوان مکمل مطالعاتم دوست دارم کمی پیش ببرم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی علاقمندم ولی چجوری میشه اعتماد کرد اونم تو این فضا

راستش من خودمم نمیدونم :)))))

ولی یه جای عمومی و شلوغ قرار بذاریم که البته برای شما هم آشنا باشه، فکر نمیکنم خطری وجود داشته باشه. 

وای اینو کلاً یادم رفت بگم که تهرانم. 

سلاممن بازیگرم، شما کجا هستین؟سریال بازی کردم زیر درخت توت،دامون،رویانتئاتر کار کردمالانم قراره برم ...

سلام روزتون بخیر باشه. من تهرانم… البته من مبتدی هستم شما گویی خیلی باتجربه‌اید احتمالا توقعتون بالاتر باشه :’) اما واقعا خوشحال میشم اگر همراهیم کنید.