2777
2789
عنوان

روز اول باشگاه از خجالت اب شدم😭😂

491 بازدید | 12 پست

امروز‌ بعد سالها رفتم باشگاهو شروع کردم دیسک کمر هم دارم حرکاتم خیلی سبک بود

بعد نمیدونم چی به سرم زد که کلا نه صبحونه خوردم نه ناهار فقط ی میوه خوردم دوساعت قبل باشگاه(منی که همیشه کلی غذا میخورم درحالت عادی و تپلم) اصلا احساس گشنگیهم نکردم

اقا چشمتون روز بد نبینه

وسط تمرین بودم که حس کردم داره قندم میفته

اومدم برم سمت وسیله هام که یچیزی بخورم دیدم دارم از حال میرم و غش کردم همون وسط😂

حالا این به کنار من همیشه خیلی باکلاس غش میکردم با آب و اینا بهوش میومدم

اینبار توی همون حالت بیهوشی بالا اوردم🤐😭 

ای خدااااا

خداروشکر که مربیا خیلی خوب برخورد کردن و جمعمم کردن واقعا باورم نمیشه اینقدر حواس پرت بودم😑 خیر سرم ورزشکار بودم ی زمانی

حتی نمیخواستم مربی بگیرم ولی مجبور شدم دوره ی خصوصی ثبت نام کنم که حواسشون به تغذیم و ورزشام باشه🥲😂

یعنی اون لحظه مرگ را بر زندگانی ارجحیت دادم ولی متاسفانه بهوش اومدم و این شرم رو باید تحمل کنم از این به بعد😂😂

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی گلم عیب نداره من چی که روز اول باشگاه نمی‌دونستم باید کتونی و لباس مناسب ببرم بدون کتونی ورزش کردم با شلوار جین خدا لعنتم کنه یادم نمیره جورابام هم نوکشون سوراخ بود خدا

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران

سلام عزیزم خوبی 

میگم شما چ دوره های آرایشی رو دیدی

و به نظرت کدومش بهتره؟! 

میگن میکاپ خیلی درآمدش بالاس ولی میترسم از پسش برنیام وسایل هم گرون شده 

من خودم میخواستم برم ناخن کاری یا اکستنشن ک سریع به درآمد برسم

به نظرتون کدومش خوبه و اینکه خودتون کدوماش رو رفتی 😢ممنون میشم راهنمایی کنی

کسی برای نجاتت نخواهد آمد ...🌱Fatiii صدام میکنن... حرفم دندانسازیه🫠🦷اما علاقه زیادی به روانشناسی دارم🥰🥹

سلام عزیزم خوبی میگم شما چ دوره های آرایشی رو دیدیو به نظرت کدومش بهتره؟! میگن میکاپ خیلی درآمدش بال ...

سلام عزیزم 

من کلا ارایشگری رو بعد دوسال بوسیدم‌گذاشتم‌کنار رنگ کار و کراتین کار بودم ولی واقعا دخل و خرج باهم نمیخوند مشتری نیست عملا وقتی سالنای بزرگ هست توانایی میان زیردست ما که توانایی مالیشون کمه 

سالنای بزرگ هم سابقه ی بالای ۵ سال میخوان یا اینکه هزینه های بالای ۱۰۰ میلیون بکنی و کلاساشونو شرکت کنی و ی هزینه ی جدا هم‌بابت دستیار شدن بپردازی یعنی پول بدی کار کنی برای طرف تا مثلا بشه سابقه که اونم اجازه نداری از مشتریا عکس بگیری به عنوان نمونه کار که حداثل پیجت بیاد بالا😑

و همینطور هزینه ی جسمی بالایی داره توی سن ۲۱ سالگیم دوتا دیسک کمرم و ۳ تا از دیسکای گردنم بیرون زدگی داره

حدودا ۲۰ میلیون به بالا وسایل خریدم و ۳۰ تومن هم پول دوره و آموزشگاه دادم و دوسال کار کردم ولی ی مشتری هم نتونستم پیدا کنم با ضرر برگشتم رفتم دانشگاه

توی دیوار و اینجور سایتا مدل هم نمیشه پیدا کرد چه برسه مشتری 

کلا ارایشگری رشته ی پولسازی نیست مگه همون اول پول داشته باشی سالن بزنی اونم ی سالن حرفه ای نه معمولی

با نام و یاد خدا رها میشم از همه چیز فقط برای تو تلاش میکنم فقط برای تو میخوابم و میخورم و رژیم میگیرم و ورزش میکنم و زندگی میکنم برای تو...❤ دلم میخواد بفهمم شمس و جلال الدین محمد چه چیزی فهمیدن که اینطور برات زندگی کردن خدا❤