2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده بچم از خودش فیلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1420 بازدید | 54 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه مشاوره های وحشتناکی میدن مردم سیاهچال و جهنم ... روان بچرو بد تر نابود نکنی !!!!

وقتی نمیدونیم باید چه واکنشی نشون بدیم باید از متخصص کمک بگیریم 

با یه مشاور صحبت کن حتی انلاینم میتونی مشاوره بگیری 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم   
فقط فیلم گرفته معمولی؟ یا مثلا ور رفته با خودش؟کنجکاوی جنسی داره دیگه! بچها نباید گوشی دستشون باشه ا ...

اره بابا مورد داریم طرف مرد خرس گنده ب یک پسر بچه گفته بود فیلم ازونجات بگیر بفرس برام.....امان ازین گوشیا

واقعا🤧🤕🤣🤣🤣🤣🤣من فک کردم فقط دوران ما ازین مادرا بوده نگو هنو هس🤕🤣

یاد معلم دینی های مدرسه افتادم که میگفتن از موهاتون آویزونتون میکنن تو جهنم 

به جای تصویر بخشنده و مهربون از خدا ترسناک ترین حالتشو برای بچه های کوچیک به تصویر میکشیدن هنوزم بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه 

اگه نظرم متفاوت با نظرت بود ریپلای نکن چون تغیرش نمیدم   

ببین احتمالا یکی ار اطرافیان ازش خواسته یادمه منم بچه بودم کامپیوتر خریدن برام کیس کامپیوتر دست دوم بود هاردش رو پاک نکرده بودن من داشتم بازی می‌کردم با کامپیوتر وسطا یه پوشه ای رو باز کردم دیدم پر از فیلم ماچ بقل و رابطه ایناست منم خنگ خدا به مامانم نگفتم به دختر عموم گفتم اومد دید گفت تو برو اونور خودش نشست همه رو دید رفتنیم بهم گفت اگر پیدا کردی بازم برام فیلم بگیر بیار خونمون نشونم بده منم که یه بلر فیلم گرفته بودم مامانم دید به قدریم کتکم زد که نگو حتی تبلت و کامیپوترمم تا یک سال ازم گرفت ولی من انگار لال مونی گرفته بودم هیچی نمیگفتم این دختر عموی بنده ام اون زمان به بنده تجاوز کردن همجنسگرا بودن همچنان بازم تا الان به مادرم نگفتم اصلا نمیدونم چجوری روش میشه باهام حرف بزنه 

خلاصه بر اساس تجربه خودم میگم شاید یکی ازش خواسته یکی از فامیل به عضای فامیل لطفا اعتماد نکن بچت و نزار پیششون بچت داغون میشه همونطور که مادر من من و پیش دختر عموم میذاشت