2777
2789
عنوان

شیر مادر ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم کلافه شدم .بچم یه ماهشه شیرم کمه در کنارش شیر خشک هم میدم که اونم توصیه دکتر بود.بعد حالا هر ...

چاقی ربطی به شیرخشک نداره من به هر دو بچه هام شیرخشک دادم یکی تپلی بود یکی هر چقدر شیرخشک عوض کردم تاثیر نداشت لاغر موند

منم دو ماه دادم بعد مادرم فوت کرد شیرم خشک شد. ولم نمیکردن به زور بچرو میزاشتن زیر سینم میگفتن مادری ...

من ۲۰ ساله پیش به بچم شیرخشک دادم اصلا یادم نمیاد کسی حرفی زده باشه ،نه اینکه نزده باشن نه برام مهم نبود حرف کسی ،انقد مهم نبوده که نمیدونم کی گفته کی نگفته،برای شما هم مهم نباشه کسی که به شیر دادن بچه ت فضولی میکنه کلا ادمه فضولیه بابت هر چیزی یه تز میده ،کلا به این مدل مادران مدعی فداکاری و وظیفه شناس و با مهر و عطوفت مادری اهمیت نده ،اونا اگه حالیشون بود که دل مادریو که تازه بچه دار شده و نوزاد داره رو با افاضاتشون نمیشکستن 

تو رو خدا نگو. تو نمیدونی من چه عذابی میکشم وقتی میشنوم

گفتم که قبلش به دنیا اومدن بچه میگم

اکثرا هم خودشون ازم میپرسن 

همچین بگی نگی استایلم به پزشک ها میخوره

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
چاقی ربطی به شیرخشک نداره من به هر دو بچه هام شیرخشک دادم یکی تپلی بود یکی هر چقدر شیرخشک عوض کردم ت ...

تو ذهنشون اینجوری رفته.حالا منم میگم بچه اولم که شیر خودمو می‌خورد از این چاق تر بود

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

من یادمه خواهرم با شیر مامانم سیر نمیشد کنارش بیشتر شیرخشک هم میداد بعد که دیگه افتاد به غذا و فرنی و این چیزا تپل مپل و باهوش هم هست اگه قرار باشه سر هر چیزی به حرف اطرافیان بها بدی دیگه چندسال دیگه اعصاب نمیمونه برای ادم 

عزیزم فک کنم خوب نخوندی میگم منم ب دوتا بچه هام شیر خشک دادم ولی اینکه بخوایم بگیم شیر خشک بهتره ن ق ...

راستش من مجبور نبودم . فقط از شیر دهی بدم میومد با وزشک اطفالش مشورت کردم گفت اولویت با شیری هست که با آرامش داده میشه . شیر خشک اپتامیل پپتی داد و میگفت بسیار نزدیک به شیر مادریه که تغذیه مناسب داره. تاکید داشت میگفت شیر مادر به شرطی خوبه که با آرامش داده بشه و تغذیه مادر هم خیلی خوب باشه 

منم دو ماه دادم بعد مادرم فوت کرد شیرم خشک شد. ولم نمیکردن به زور بچرو میزاشتن زیر سینم میگفتن مادری ...

وای دقیقا برای خواهر منم همین شد

۱ ماهه بود بابازرگم فوت شد مامانم سیاتیکش مشکل دار شد شیرخشکی شد

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
راستش من مجبور نبودم . فقط از شیر دهی بدم میومد با وزشک اطفالش مشورت کردم گفت اولویت با شیری هست که ...

اتفاقامنم آپتامیل میدادم ولی من چو بچه هام ریزن خیلی مجبوری میدم ک شیر خشکا هم هیچ کمکی ب رشدشون نکردن