2777
2789
عنوان

شیر مادر ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 43 پست
به منم میگفتن تو شیر نمیدی بچت وابستت نمیشه. منم دلیل دارم همه لابد دلیلی داره که شیر خشک انتخاب میک ...

دقیقا اونی که نخاد بفهمه هیچ جوره نمی‌فهمه 

بهش فکر نکن

من خیلی اذیت شدم وحرص خوردم، اون دوران گذشت ولی حس بدش گاهی برام یادآوری میشه ومیگم کاش نشنیده میگرفتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من از شیردهی بیزار بودم بخاطر همین چهل روز دوشیدم تو شیشه دادم بهش خورد کنارش هم شیر خشک. بعدش هم کل ...

منم دو ماه دادم بعد مادرم فوت کرد شیرم خشک شد. ولم نمیکردن به زور بچرو میزاشتن زیر سینم میگفتن مادری باید بدی. وظیفته. بچم از گشنگی جیغ میزد الان هر کی میپرسه باز اون روزارو واسم زنده میکنه

چقدم که شیر خشک زحمت بیشتری داره

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...
به منم میگفتن تو شیر نمیدی بچت وابستت نمیشه. منم دلیل دارم همه لابد دلیلی داره که شیر خشک انتخاب میک ...

والا منم به بچم شیرخشک دادم از وابستگی زیادش به خودم خستم ،خواهرم هم به پسرش شیرخشک داد پسر اونم عجیب به مادر وابسته ست.

من شش ماه اول رو به هرکس که هنوز بچش به دنیا نیومده باشه پیشنهاد میدم 

چون واقعا مفیده

اما اگه بچه ی یکی شیرخشکی شده باشه ، چیزی نمیگم ، چون خب گفتنم بیهوده ست و احتمالا برمیگرده میگه بهت ربطی نداره

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
بخدا خدا شاهده بچه منم تا حالا مریض نشده. خدا رو شکر وزنشم عالیه. اگه بدونی این حرفاشون چیارو یادم م ...

بچه‌ی سما قراره بعدا یه عالمه مریض بشه.  مثل همه ی بچه‌های دیگه. فقط اون دو سه ماه اول یه ذره رو مریض شدن و نشدن تاثیر داره شیر مادر. بقیه وقتا مریضی روند طبیعی رشد بچه است.

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

وای منم کلافه شدم .بچم یه ماهشه شیرم کمه در کنارش شیر خشک هم میدم که اونم توصیه دکتر بود.بعد حالا هرکی میبینه وای بچت میشه پفک نمکی😐الکی پف میکنه تو فک میکنی چاق میشه😐😐😐😐

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

منم باردارم شنیدم کنار شیر مادر باید شیرخشک هم بدی اصلا برای خود مادر بهتره از الان خودمو اماده کردم برای سخنرانی های مادرشوهر گرامی که میخواد مادری کنه هر کس صلاح خودشو بچشو بهتر میدونه 

منم چون شیر نداشتم به هر دو بچه هام شیر خشک دادم نمی دونی از این ملت احمق چیا شنیدم، یکی می گفت فلانی با تو زایمان کرده ماشالله شیرش انقدر زیاده ۴ تا بچه رو می تونه شیر بده، یکی مثلا می خواست شوخی کنه می گفت تو نمی تونی به بچه ات بگی شیرم رو حلالت نمی کنم چون شیر شون رو باباشون خریده یا متلک می گفتن بچه شیرخشکی کم هوش میشه 

شکر خدا پسرم ۹ سالشه شاگرد اول کلاسه 

کاملا موافقم باهات. اگه دوست داشتی دلیل اینکه بهش شیر خشک میدی رو بگو

منم دو ماه دادم بعد مادرم فوت کرد شیرم خشک شد. ولم نمیکردن به زور بچرو میزاشتن زیر سینم میگفتن مادری باید بدی. وظیفته. بچم از گشنگی جیغ میزد الان هر کی میپرسه باز اون روزارو واسم زنده میکنه