2777
2789
عنوان

چی برمممم

73 بازدید | 8 پست

من به رشته های نظری علاقه ای ندارم

و نقاشیمم خوب نیس کامپیوترم علاقه ندارم

و فقط میخام یه دیپلم بگبرم بعدش برم ارایشگری دوره بیینم یا خیاطی یاد بگیرم

فنی یا کاردانش چی برم؟

اوناییی که گرافیکم هستن از رشتشون بگن🎀💝

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

گرافیک سخته و نمی تونی الکی نمره بگیری.

برو عکاسی یا ترجیحاً طراحی دوخت هنرستان فنی حرفه‌ای. 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرافیک سخته و نمی تونی الکی نمره بگیری.برو عکاسی یا ترجیحاً طراحی دوخت هنرستان فنی حرفه‌ای.

ن دنبال نمره الکی نیستم

یکم از رشته گرافیک میگی؟

ن دنبال نمره الکی نیستمیکم از رشته گرافیک میگی؟

در مورد چیش بگم؟؟

هم دروس تخصصی تئوری داره مثل تاریخ هنر.

هم یه سری پروژه ها و ژوژمان ها طی هر ترم برای هر درس باید تحویل بدن بچه ها.

دروس عمومی هم که هست البته نه به حجم نظری ها. 

درکل سخت ترین رشته ی هنرستانه و خیلی باید روش زمان بذاری.

شمایی که میگی میخوام دیپلم بگیرم بعدش برم خیاطی و اینا بری رشته‌ی طراحی دوخت برات بهتره‌.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

در مورد چیش بگم؟؟هم دروس تخصصی تئوری داره مثل تاریخ هنر.هم یه سری پروژه ها و ژوژمان ها طی هر ترم برا ...

طراحی دوختم میترسم نتونم از پسش بر بیام

چه غلطی کنم الان🥺

طراحی دوختم میترسم نتونم از پسش بر بیامچه غلطی کنم الان🥺

اگر از پس طراحی دوخت نتونی بر بیای دیگه گرافیک رو که اصلا نمیتونی چون خیلی سخت تره.

یکم تلاش کن، هیچ چیزی مفت به دست نمیاد.