2777
2789
اگر همسرت حساسه میتونی بازاریابی رو بسپری به همسرت

شوهر من که کلا مخالفه از گشنگی هم بمیریم نمیزاره وگرنه مدرک آرایشگری داشتم نزاشت آرایشگاه بزنم الان ابهتی داشتم واسه خودم😎

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من که کلا مخالفه از گشنگی هم بمیریم نمیزاره وگرنه مدرک آرایشگری داشتم نزاشت آرایشگاه بزنم الان ...

اوفففف

من بودم از تمام ترفندهام برای زدن آرایشگاه یا آموزشگاه استفاده میکردم

استقلال خیلی خووووبه

منم خیلی فکر کردم کاری پیدا نکردم الان پسرمو خودم میبرم مدرسه دوتا دیگه از مادرا خواستن بچه اونا رو ...

پستت رو خوندم احساس خوبی داشتم
کار پر مسئولیتیه اما اینکه داری یه کاری انجام میدی  خیلیییییی ارزشمنده و انگیزه به بقیه میده
موفق باشی

اوفففف من بودم از تمام ترفندهام برای زدن آرایشگاه یا آموزشگاه استفاده میکردم استقلال خیلی خووووبه

این مردام از هر ترفندی برای نشون دادن زورشون استفاده میکنن پهلوون پنبه ها

دیگه دیدم به جنجالش نمی ارزه بیخیالش شدم

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️ 

سلام  ببخشید گفتین خانما ولی من گفتم نظر بدم شاید به دردتون بخوره شاید اعتقاد نداشته باشین ول ...

سلام چجوری کسب درامد اینترنتی کنیم؟چون باردارم کار دیگه نمیتونم بکنم به پولشم برای زایمان نیاز دارم لطفا یادم بدید.

بازاریابی چجوریه؟؟؟

اگر میخواین در مورد بازاریابی اینترنتی همه چی رو بدونی و برا خودت کار کنی تلگرام با این ایدی در ارتباط باش 

بدون نیاز به مهارت خاصی بهت کلا اموزش میدن safari_asma@ 

یا برو کانال (موفقیت مالی اینترنتی )همین متن رو تو تلگرام سرچ کن 

مثلا یه سایتی هست یه پکیجو تبلیغ میکنه و میفروشه

منم که خیلی وقت بود دنبال یه کسب و کار اینترنتی خوب بودم گفتم برم بررسی کنم ببینم چیه که انقد اصرار  دارن که معتبره

وقتی رفتم سایتو دیدم تا عنوانشو خوندم با خودم فکر کردم الکی و دروغه اخه خیلی سایتارو با این اسم ها پیدا کرده بودم و گشته بودم ولی هیچ کدوم معتبر و واقعی نبود و هرکی گرفته بود پشیمون بود تو بخش نظرات همه بد گفته بودن ازشون

اما وقتی مطالب این سایتو کامل خوندم و نظراتم چک کردم با توجه به مطالب و تضمینی که کرده بود خود سایت و نظرات مردم مصمم شدم تهیش کنم.

قیمتشم واقعا خوب بود نسبت به بقیه ی پکیجا. با ۸۰ درصد تخفیف پ فقط ۲۰ بود.روز اول که گرفتمش کمتر از نصف روز بهش مسلط شدم و روز دوم با اینکه اولین روز کارم بود ۸۰ تومن دراوردم واااقعا تعجب کردم و به حال خودم که کلی تلاش بیخود کرده بودم قبلا افسوس خوردم.

خداروشکر با این پکیج و راهی که جلوی پام گذاشت ۱۵۰ تا ۲۰۰ هزار تومن درامد دارم درسته اعتماد کردن بهش سخته اما قول میدم پشیمون نمیشین

لینکشو براتون میذارم بد نیس یه سری بزنین بهش اگه‌دوست داشتین

https://opizo.com/ErDfar