2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط باید بشینی پشت فرمون ؛رانندگی کنی؛ اگه بترسی و نری ؛ دیگه نمیشع؛ 

به قول مامانم از هرچی می‌ترسی باید بری تو دلش.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
فقط باید بشینی پشت فرمون ؛رانندگی کنی؛ اگه بترسی و نری ؛ دیگه نمیشع؛ به قول مامانم از هرچی می‌ترسی ب ...

وای آره دقیقا همینه، اما امون از شوهر حساس ک بیشتر از خود آدم می ترسه یوقت ماشین چیزیش نشه🤣

وای آره دقیقا همینه، اما امون از شوهر حساس ک بیشتر از خود آدم می ترسه یوقت ماشین چیزیش نشه🤣

آره؛ شوهر منم خیلی حساسه؛ رو ماشین؛ حالا ماشین مال خودمه؛ولی امر و نهی میکنه گاهی؛ منم بهش میگم ؛ جلو میای میشینی باید رو سایلنت باشی؛ حرف بی حرف؛😂😂

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
آره؛ شوهر منم خیلی حساسه؛ رو ماشین؛ حالا ماشین مال خودمه؛ولی امر و نهی میکنه گاهی؛ منم بهش میگم ؛ جل ...

وای 🤣

خوبه ک ماشین برا خودته ، من اگه برا خودم بود نمی‌ترسیدم