2777
2789
عنوان

دوس دارم از شدت کلافگی خودکشی کنم

124 بازدید | 27 پست

بخدا دلم میخواد از کلافگی خودکشی کنم.هروز یه بساط دارم با دخترم..تا بود رفلاکس و کولیک و حساسیت و هزارجور بدبختی.الان که غذاخور شده لب به غذا نمیزنه..هرکار بگید کردم به قران تحت نظر سه تا فوق تخصص هست.هیچ فایده ای نداره..الانم نه ماهشه و هفت کیلو و هفتصدهمن دیگه مغزم نمبکشه بخدا قسم

اخه بابد چیکارکنم 

افسردگی بعد زایمان هنوزم ولم نکرده...به حموم نمیتونم برم.پس چرا بقیه ی مامانا اینقدر موفقن توروخدا منو راهنمایی کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط شیرتو بهش بده فعلا چاره چیه .بعضی بچه ها این جوری ان غذا نمیخورن. بیخیال شو چرا خودتو عذاب میدی

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
اگ بچت سالمه بروخداروشکرکن فقط همین این روزاتم میگزره

ماشالله همه چیش عالیه..سالم با چشمای درشت و رنگی..حرف میزنه و خیلی باهوشه..ولی نکران وزنشم..همش به خودم لدمیگم گریه میکنم و عذاب وجدان دارم که من مادر بدی م.

خب غذا نمیخوره نمیدونم چیکارکنم ینی هرچی به ذهنم میرسه انجام دادم نمیشه

الان با شیر سیرش کن و هرچقدر تونست حتی دوسه قاشق بهش غذا بده بعد یه ساعت دیگه همینجوری قبل یکسالگی اولویت با شیره بعد یکسالگی غذا مهمه

پسرام یعنی خود خوشبختی

عزیزم نمیخوام شعار بدم فقط خودت  تاپیکای همین سایت و درمورد خانومایی که بعداز چندین سال هر دولو درمونی کردن و منتظر ی فرشته ان و بخون، بدغذایی و مسائل دیگه خیلییی تو بچه ها طبیعیه اما خداروشکر کن که سالمه خداروشکر کن که خدا بهت ی فرشته هدیه داده، الهی دامن همه ی منتظرا سبز شه اما گل نازم مادر مهربون خدا الکی بهشت و زیر پای مادرا نذاشته، ۲, ۳ سال این سختیارو تموم کن چشم ب هم بزنی سختیه خرید جهیزیه دخترت میاد وسط  

عزیزم نمیخوام شعار بدم فقط خودت تاپیکای همین سایت و درمورد خانومایی که بعداز چندین سال هر دولو درمو ...

فدات بشم.بخدا من عاشقشم.از زندگیم زدم بخاطر این بچه. . جونمو میدم واسش..همش باخودم جنگ دارم که من مامانه بدی هستم.

الان با شیر سیرش کن و هرچقدر تونست حتی دوسه قاشق بهش غذا بده بعد یه ساعت دیگه همینجوری قبل یکسالگی ا ...

حس میکنم دوس داره فقط سوپه خیلی میکس شده بخوره..ولی خب دکترش گفت یواش یواش باید میکس نکنم

شیر خشکیه خودم شیر نداشتم اصلا

خوب فعلا فقط شیر خشک بده .بیخیال شو .گشنه که نمی‌مونه بترسی خودتو اذیت نکن

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن