2777
2789
عنوان

پدرم میگه برو گدایی کن

567 بازدید | 21 پست

پول داره منم مجردم و وقتی ازش پول میخوای میگه برو گدایی کن من پول نمیدم 

حالا فکر نکنید ۱۰ میلیون ازش میخوام یک میلیون میخوای اینو میگه خسته شدم قلبم میشکنه از حرفاش

بیرون هم کار کردم مثلا فروشندگی تمام وقت ۴ تومن که باید به مادرم هم کمک کنم و واقعا کمه

کاربری دست دو نفره لطفا با قضاوت بیشتر دلم رو نشکنید🙏🏻

دعا کنید برام🙃

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فروشندگی الان بیشتره عزیزم از 6تومن ب بالاس بستگی ب کارشم داره سبک تر باشه قیمت میاد پایین ولی حتما برو سرکار حالا 1تومن بدن یا 10تومن.. حس مستقل بودن خیلی خوبه 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

پدر وظیفه داره تا وقتی دختر مجرد هست تامین مالی کنه!!

اگه پدر نبود مادر و اگه برادر بزرگ داشت برادر، 

تو فقط میتونی کمکش کنی اگه تواناییش نمیرسه همه خواسته هاتو برآورده کنه!

با یه چندخط متن نمیتونیم بابات و قضاوت کنیم

شما رو نمیگم ولی یه سری از بچه ها سنشون زیاده فقط میخورن میخوابن فقططط پول میخوان از پدر و مادر

منم باشم عمرا پول بدم

چندسالته؟

یه بنده خدایی میگفت دیدی قلب بعضیا از جنس سنگ میمونه ؟                                                      گفتم یعنی خیلی بیرحمن؟                                                                                                       گفت نه یعنی وقتی یکی و دوست داشته باشن اسم اون شخص تا ابد تو قلبشون حک میشه و هیچ وقت پاک نمیشه ...