یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وای انشالله بارداری جفتمون شما قرص هم استفاده کرده بودی؟من با لتروزول و کلومیفن تخمدان چپم ۴تا فولی ...
ان شالله که با هم باشیم،بله من فقط لتروزول خوردم،بهم گفت فولی ۱۸،۱۷،۱۶داری،روز ۱۱پری بودم باز بهم یه دونه اچ ام جی داد بعد اون گفت فرداش اچ سی جی رو بزن تا یه کم فولیها بزرگتر شن
من چپ ۱۶و۱۷ اینا بود ،راست گفت یه دونه ۱۸ داری گفت خوبه بدنیست،شما سینه هات حساس شدن؟من ۲روزه سینه هام حساس شده وهی بیشتر میشه ولی جرات ندارم بی بی بزنم
بچه چندمته؟من میدونستم تنبلی دارم یبار طبیعی اقدام کردم نشد دیگه چون قبلا هم با دارو باردار شده بودم ...
من بچه اولمه ماه پیش رفتم گفت تنبلی داری و کیست بهم دارو داد و گفت ۱۲ سیکل برم سونو بیام امپول بزنم دیگه نمیدونم توکل بخدا یه ۴_۵ماهیه اقدامم البته از عید شروع کردم اما رابطه ها منظم نبود
بچه ها میشه یه صلوات با دلای پاکتون برام بفرستید...خدایا امیدم فقط به خودته