2777
2789
عنوان

دوستی

288 بازدید | 13 پست

سلام

من حدود یک ساله که با پسری که یه سال از من کوچیکتره اشنا شدم من 31 سالمه و اون 30 سالشه هرروز باهم در ارتباطیم از طریق پیام و تلفن چندبار با دوستای مشترکمون و یه بارم تنها بیرون رفتیم من شدیدا وابسته شدم بهش و حس میکنم اونم به من وابسته شده ولی بهم گفته فقط دوست معمولی هستیم. اون پسر خیلی خوبیه ولی هرچندوقت یک بار با دوستاش مهمونی مختلط میره و مشروب میخورن غیر از این چیز بدی ازش ندیدم میخوام کاری کنم رابطمون جدی بشه و از دوستی معمولی خارج بشه ولی بلد نیستم الان یه ماهه به خاطر مشکلی که از طرف من وجود داره ارتباط تلفنیمون کم شده و پیامم در حد خوبی چه خبر روزی پنج شش بار.ضمنا از لحاظ شغلی و مالی من وضعیت بهتری نسبت به اون دارم و خودش اولین بار مطرح کرده من ارشد و اون کارشناسیه

لطفا بگین چطور رابطمونو به سمت جدی بودن سوق بدم

اون گاهی میگه قصد مهاجرت داره چون برادرش خارح از ایران زندگی میکنه

و اینکه تو پیامامون راجب چی صحبت کنیم خیلی تکراری شده

شما خانم بالغي هستي اون ادم مسيرش مشخصه 

تنها راه به ذهنم ميرسه اگه واقعا واقعا مصممي اينه كه همسير بشي يعني شما هممهاجرت كني 

اما خوب تضمين نداره

توی رابطه انقد رویای ازدواج رو بزرگ میکنیم که وقتی به‌هم رسیدیم و ازدواج کردیم تازه به پوچی میرسیم …مواظب سراب‌ها باشيم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دوست عزیزم رابطه باید از طرف پسر جدی بشه چراکه شان یک دختر بالاتر از اینکه که بخواد تلاش کنه برای جدی کردن رابطه 

در ضمن قبل از فکر کردن به ازدواج حتما حتما ملاک های ازدواجت رو با فرد مورد نظر تطبیق بده ببین بیشترین نزدیکی رو به ملاک هات رو داره یا خیر

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

اگه میخواین همیشه مورد احترام باشید و زندگی خوبی داشته باشید قیدشو بزنید و منتظر کسی باشید که برای دوستیتون ارزش قائل هست و از همون اول اولتیماتون نمیده که فقط در حد دوستی معمولی ....این آقا از همون اول آب پاکی رو ریخته رو دست شما اما شما با اینکه از اون سر هستین میخواین خودتونو بهش تحمیل کنید؟ این کار عاقبت خوبی نداره....قشنگ معلومه ایشون برای رفع تنهایی از شما خواسته باهاش باشین بعد هم به قول خودش بره خارج...همون ازدواج هایی که با کلی التماس میان خواستگاریت عاقبت بهم میخوره وای به حال اینکه بخوای خودتو تحمیل کنی...

اگر دوستی معمولی میخواد سعی کن بیشتر وابسته نشی چون احتمالا اون در همین حد ارتباط میخواد و بعد اذیت میشی.اگر هم میبینی خیلی برات مهمه یکم جدی تر باهاش حرف بزن ببین چی میگه.هرچند ممکنه چیزی بشنوی که با هدفت یکی نباشه ولی در کل نذار بخاطر یه ارتباط ساده با وابسته شدن اذیت شی.

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉

خانمی شما الان ۳۰ ساله اید و هیجانات بلوغ رو سپری کردید باید نگرشتون به ازدواج جدی تر باشه...اون اقا اولش گفت دوست معمولی باشین بعدش گفت قصد مهاجرت داره...اینا نشون میده ایشون واقعا بعنوان شریک زندگی به شما نگاه نمیکنه پس شما هم بفکر پایبند کردنشون نباشین.

در دوره ای که ازآن 
مرسی دوستان خب ینی قطع ارتباط کنم؟ برای من سخته

اگه هدفت ازدواجه آره کات کن این رابطه رو. ایشون واضح بهتون گفته که شما رو برای ازدواج نمیخواد که بعدا اعتراض نکنی با احساسم بازی شد و ...

پسری که تو سی سالگی هنوز اهل مهمونی مختلط و مشروبه و تکلیف نداره که میخواد بره یا بمونه و شرایطشم در حد شما نیست و در مورد شما هم جدی نیست و حتی از نظر سنی هم خیلی اوکی نیستید دیگه واقعا جای فکر نداره. تا وابسته تر نشدی و ضربه جدیتری نخوردی تمومش کن

مرسی دوستان خب ینی قطع ارتباط کنم؟ برای من سخته

با توضیحاتی که دادی هرموقع قطع ارتباط کنی سختته،شاید با دور شدن بفهمه بیشتر از معمولی میخوادت،نخواست هم تکلیفت معلوم شده دنبال سراب نرفتی😉

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉

پس میشه بگین چه جوری بگم که میخوام قطع ارتباط کنم؟

هرچند میدونم خیلی خیلی اذیت میشم

یه سال شده 

کاملا بهش عادت کردم ولی واقعا نمیدونم دوسش دارم یا نه

اونم مدام میگه تو دختر خیلی حوبی هستی نمیخوام بهت آسیب برسونم و تا الان هیچ خواسته غیر معقولی نداشته

من نمیفهمم واقعا

اون خیلی راحت میتونه بره با یکی تو همون مهمونیا آشنا بشه و رابطه برقرار کنه

حتی وقتی تو اون مهمونیا هست به من پیام میده و میگه کاش اینجا بودی

من فک میکردم واقعا دوسم داره

با سلام و آرزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

اولین اقدامی که شما باید انجام دهید این است که تکلیف احساسات خودتان نسبت به این شخص را روشن کنید چون اشاره کردید به او عادت کرده اید و هنوز نمی‌دانید که دوستش دارید یا نه. زمانی که از احساستان نسبت به ایشان مطمئن شدید اگر این شخص معیارهای شما را داراست میتوانید با او به شکل جدی راجع به نوع رابطیتان تصمیم بگیرید

GuilanPS.ir