2777
2789
عنوان

دخالتهای مادر شوهر

244 بازدید | 10 پست

آیا با وجود دخالت شدید مادر شوهر بازم اقدام به حامله شدن کار صحیحیه؟

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم چی بگم شاید باوجود یه بچه دخالتاش کمتر وبهتربشه اگه باز تو بزرگ شدن بچه دخالت نکنه

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

بستگی به همسرت داره و اینکه اون چقدر تحت تاثیر دخالتهای مادرشه... همه مادرها واسه زندگی بچشون نظر میدن. مادر و مادرشوهر من هم همینطور اما با وجود نظر دو طرف ما زندگی خودمون رو داریم و با همفکری هم پیش میریم... شاید بعضی دخالتها و نظرهاشون درست و منطقی باشه و به کار ببریم بعضی از نظرهاشونم به نظر ما مطلوب نباشه ... 

همه زندگیم = دخترم

ممنون از پاسخگویی همتون دوستان. اتفاقا مشکل بزرگ منم بخاطر وابستگی همسرم به مامانشه که باعث شده هیچی نتونم در مقابل کارای مادرشوهرم بگم.شوهرم دست و بالمه بسته در عوض به مامان و خواهرش حسابی پر و بال میده که همه جوره دخالت کنن.الان ۴ ساله ازدواج کردیم خودمم سنم کم نیست ۳۰ سالمه اما از ترس این چیزا نمیتونم خودم رو اسیر بچه کنم از طرفیم دلم بچه میخواد و میترسم از بالا رفتن سنم.واقعا نمیدونم چکار کنم.گفتم شاید کسی نمونه مشکل منو داشته باشه و بتونه کمکم کنه

هنرمندم خیلی مهربونم و عاطفی دوست داشتم سرنوشتم جور دیگه ای رقم میخورد با یه نفری که لیاقتمو داشت ازدواج میکردم.تا آخر عمرم فقط باید تو حسرت، زندگی کنم و بمیرم.خیلی سخته که فقط یکبار حق انتخاب داشته باشی خیلی
ممنون از پاسخگویی همتون دوستان. اتفاقا مشکل بزرگ منم بخاطر وابستگی همسرم به مامانشه که باعث شده هیچی ...

مشكل منم مشابه شماست و حالا درست يا غلط تصميم گرفتم تا وضعيت اينطوره بچه دار نشم، خودمم كمم از اين به بعد واسه بچمم دخالت كنن 

شوهرت چی؟ حق رو به تو میده یا به مامانش