2777
2789
خوب اون اضطرابها و غمهایی که اون موقع داشتم بخشیش از بین رفته. به جاش اضطرابهای یه زندگی مستقل اومده ...

افرین دقیقا

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 24 سالم بود طلاق گرفتم الان 29 سالمه همش میگم خدایا شکر اون نکب ت و خانوادشو دیگه نمیبینم الانم کار میکنم دستم تو جیب خودمه خیلی رازی ام 

ولی هیچ خواستگاری ندارم بااینکه شرایط خانوادم خوبه و خودمم ظاهر خوبی دارم 

من 24 سالم بود طلاق گرفتم الان 29 سالمه همش میگم خدایا شکر اون نکب ت و خانوادشو دیگه نمیبینم الانم ک ...

همینک از اون شرایط راحت شدی عالیه 

ان شاالله یه بخت خوب به موقش سراغت میاد و خوشبخت میشی

ازدواج کردم یه بچه دارم ولی هیچ موقع اون دورانو یادم نمیره که چجوری خیانت کرد

الان زندگیت چطوره ؟

چندبار خیانت کرد ؟

سعی کن از یاد ببری و بهش فکر نکنی غیر از اذیت شدن خودت چیزی عایدت نمیشه

من با اینکه الانم مشکلات زندگی خودمو دارم.

ینی تنها مشکلم بیشترش فقط پوله.

و یه سری اتفاقایی که برام میفته اما اشکالی نداره اینا میشه تجربه برام.

ولی بازم راضی ام از جداییم چون شوهرم یه ادم روانی بود که همش عذابم میداد ینی آرامش و اعصاب برام نذاشته بود.و برام کم میذاشت. از انسانیت و شعور چیزی حالیش نبود زندگیمم جهنم کرده بود.

ولی اگه شوهر تو در این حد بد نیس ممکنه شاید یه روز پشیمون شی.

(❤از خودت خشنود باش❤)سرور تنها معیار برای زندگی است،اگر زندگی ات سرورانگیز و سعادتمندانه نیست،پس بدان که داری اشتباه میروی.رنج کشیدن،معیار اشتباه بودن است،و سرور معیار درست بودن.تمام آنچه که نیاز است دیدن این است که اگر بیشتر و بیشتر مسرور میشوی،اگر سرورت عمیق تر و عمیق تر میشود تو داری در راه درست حرکت میکنی.و اگر رنج و درد و اضطراب رشد میکند پس تو در راه اشتباهی حرکت میکنی.❤ ..............✨بلاخره خواهی دید آن کسی را که زندگی مقدر کرده ببینی🌠
دلیل طلاقتون چی بود الان چه اضطرابهایی داری

خودش خواست. دوست دختر داشت. اضطراب تنهایی. اگه مریض شم، اجاره خونه، تعمیرات خونه، حرف مردم، بی اعتمادی به مردها... باز هم بهتر از اون شرایطه

تازه من یه بچه هم دارم که یه شهر دوره ازم پیش باباشه حضانتش با خودشه ولی هر چند ماه یه بار. یکی دو ماه میارمش پیش خودم

الان زندگیت چطوره ؟چندبار خیانت کرد ؟سعی کن از یاد ببری و بهش فکر نکنی غیر از اذیت شدن خودت چیزی عای ...

سعی میکنم ولی نمیشه بد نیس الان لاقل بایه انسان بافهم و درک زندگی میکنم همین برام مهمه

من با اینکه الانم مشکلات زندگی خودمو دارم.ینی تنها مشکلم بیشترش فقط پوله.و یه سری اتفاقایی که برام م ...

سعی کن ۲جا کار کنی باور کن همه چی هم پول نیس الان اون اضطرابی ک تو اون زندگی داشتی الان خداروشکر  نداری و از خیلی پول بیشتر ارزش داره

ولی مشخصه تلاش داری و حتما ی روزی موفق میشی

خودش خواست. دوست دختر داشت. اضطراب تنهایی. اگه مریض شم، اجاره خونه، تعمیرات خونه، حرف مردم، بی اعتما ...

الان با دوست دخترش ازدواج کرده؟

درکت میکنم سخته ولی قابل تحمل هست