2777
2789

سمت چپ بدنم

بین رون و شکمم 

هی تیر میکشه ول میکنه

دوباره پنج دقیقه بعد همینه 

علتش چی میتونه باشه   

ازدیشب اینجوری شدم

یاشاسین آذربایجان   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اینجوری شده بودم دیشب تا صبح مردم

میگن رباط گرد رحمه

هفته چندی؟

۱۹ هفتم من

پوسیدم انقد درد کشیدم من

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

من درد نداشتم اصلاهفته ۳۴

دیگه الان واسه شما ماه درد حساب میشه

من از ۳۳ هفته اینا درد داشتم تا ۳۷ هفته و ۴ روز که زایمان کردم سر دخترم

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

ماه آخر با هفته ۳۴ فرق داره 

هنوز سزارین هم بکنی یه ماه مونده تا فارغ شدنت 

این دردها هم طبیعیه 

چون بچه هی داره بزرگتر میشه بهت فشار میاد 

من دنده هام تا مرز خرد شدن میرفت 

هنوز بعد پنج ماه 

وقتی به اونجای دندم دس میزنم درد میگیره 

عادیه 

تا وقتی حرکت بچه کم نشد یا خون ریزی نکردی این دردا خیلیییییییی عادیه 

ماه آخر با هفته ۳۴ فرق داره هنوز سزارین هم بکنی یه ماه مونده تا فارغ شدنت این دردها هم طبیعیه چون بچ ...

دکتر گفت ۳۷ هفتگی دنیا بیاد بچه مشکل نداره 

کلا سه هفته جا دارم 

یاشاسین آذربایجان   
دارم جون میدم رسما پس طبیعیه

تقریبا طبیعیه

حواست به علایم دیگه ات باشه

حرکت جنینو هم حتما بشمار و چک کن

من کلا زود زایمان میکنم طبیعت بدنمه.دیگه ۳۳ هفته اینا دردام شروع میشه تا ۳۷ هفته رحمم خودش باز میشه قشنگ 

این سری هم احتمالا همون ۳۷ اینا زایمان کنم انشالله.چون دوتا زایمانم همون ۳۷ هفته بود.