2777
2789
عنوان

اونایی که ازحاملگی سردرمیارن بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 521 بازدید | 61 پست
ماه آخر با هفته ۳۴ فرق داره هنوز سزارین هم بکنی یه ماه مونده تا فارغ شدنت این دردها هم طبیعیه چون بچ ...

عه خب خداروشکر 

چون دکتر شیاف پروژسترون داده واسه انقباضات 

استفاده نکردم 

گفتم شاید سردی خوردم علتش این باشه

یاشاسین آذربایجان   
دکتر گفت ۳۷ هفتگی دنیا بیاد بچه مشکل نداره کلا سه هفته جا دارم

جاری من تا ۴۱ هفته بچه هاش موندن

بیچاره خیلی سخت زایمان میکنه

بارداری های راحتی داره چون دهانه رحمش خیلی محکمه نیاز نیست رعایت کنه مثل من

اما برعکس من باید استراحت نسبی باشم چون یکم دهانه رحمم نسبت به اون ضعیفه.در عوض من ۳۷ هفته راحت زایمان میکنم.

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عه خب خداروشکر چون دکتر شیاف پروژسترون داده واسه انقباضات استفاده نکردم گفتم شاید سردی خوردم علتش ای ...

شیافو تا ۳۶ هفته استفاده کن عزیزم

منم دکترم گفته تا ۳۶ هفته باید شیافو مصرف کنم.

خدایا ممنونم که با وجود بارداری پرخطرم علی کوچولومو سلامت دادی بغلم."گر نگهدار من آنست که من می دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد" قناد هستم اگر سوالی داشتید بپرسید خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم.

ایول کاش منم خوش زا باشم عین شما

انشالله راحت زایمان میکنی نگران نباش

حالا من توی بارداری انقد باید احتیاط کنم واسم مصیبته

ولی جاریم ازین نظر تو بارداری راحت بود.فرشم میشست کار سنگینم میکرد هیچی نمیشد.

اصلا حوصله خودمو شستن ندارم

من که از هفته ۶ تا ۳۶ بایداستفاده کنم چی بگم؟

الان تازه ۱۹ هفتم

هنوز ۱۷ هفته دیگه باید استفاده کنم.واقعا سخته اما مجبورم چون شرایط بدنیم اینطوره

ماه اخر اگه خدابخاد

رگ سیاتیک پاته مال منم اینجوری بود البته مال من خشک میشد 

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
دکتر گفت ۳۷ هفتگی دنیا بیاد بچه مشکل نداره کلا سه هفته جا دارم

سعی نکن زودتر بچه رو به دنیا بیاری هرررررر چقد دیرتر باشه همونقدر بهتره 

دلت به حال بچت بسوزه 

بذار قشنگ وزن بگیره هر چقدرم زودتر به دنیا بیاد همونقدر بیشتر زردی میگیره عجله نکن 

این ماه های آخر هر هفته ۲۰۰ گرم بچه وزن میگیره 

انگاری جون بیشتر میگیره

خواهشا زودتر به دنیا نیار

بیچاره بچه اذیت میشه ضعیف باشه ریه هاش هم درست حسابی تو اون موقع تشکیل نمیشه 

میدونم سخته ولی بخاطر بچت تحمل کن 

بیمارستان رفته بودم دکترم عمل داشت منم کار واجب داشتم رفتم ماه های آخرم بود 

دکتر سونوگرافیمو دید 

گفتش هفته ۳۹ بر یارم منم مث تو عجله داشتم گفتم زودتر نمیشه برگشت گفتش الان همین عمل سزارینی که داشتم هفته ۳۸ بود بچه ریه هاش کامل نشده بود نمیتونست درست نفس بکشه رفتش بخش اطفال منم ترسیدم نذاشتم زود بردارن

من که از هفته ۶ تا ۳۶ بایداستفاده کنم چی بگم؟الان تازه ۱۹ هفتمهنوز ۱۷ هفته دیگه باید استفاده کنم.واق ...

ول کن بابا 

دکتر بمنم گفت ده هفته باید استفاده کنی

دوازده روز استفاده کردم وبیخیال شدم 

الان فقط دردای بد بگیرم استفاده میکنم

یاشاسین آذربایجان   
اهاااا کلا حاملگی یه داستانی بایدداشته باشه

آره دیگه اول تا آخرش داستانه

هر ماه و هفته هم استرس مخصوص خودشو داره

خیلی پر از دغدغه و نگرانیه

انشالله که همه خانم های باردار بسلامتی فارغ بشن ماهم همینطور

سعی نکن زودتر بچه رو به دنیا بیاری هرررررر چقد دیرتر باشه همونقدر بهتره دلت به حال بچت بسوزه بذار قش ...

اون بچه مشکل داشته عزیزم

امکان نداره چنین چیزی

بچه ۳۷ هفته همه چیش تکمیله

یاشاسین آذربایجان