الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رو سقف کاذب دیدی؟ منم از داخل هالوژن های سقف صدا جویدن میشنوم گاهی😢 داخل چراغا و سقف شکلات موش گذاش ...
امروز زنگ زدیم شرکت اومدن تو کل هالوژن ها غذای سمی گذاشتن زیر کابینتام چسب موش یه دستگاهم وصل کرد گفت صداش فراریشون میده کلی هزینه کردیم ولی الان حالم بهتره هیچ صدایی نمیاد خداروشکر
چسب موش چیه پیشنهاد میدین؟؟ گناه داره حیوون با زجر بمیره حداقل یه جوری بگیرید پرتش کنید بیرون
نمیشه گرفتش گناه ما داریم که هزار جور مربضی با خودشون میارن چیکار کنیم مجبوریم زنگ زدیم شرکت اومدن غذای سمی تو کل هالوژن ها گذاشتن یه دستگاهم نصب کردن زیر کابینتام چیسب گذاشتیم
نمیشه گرفتش گناه ما داریم که هزار جور مربضی با خودشون میارن چیکار کنیم مجبوریم زنگ زدیم شرکت اومدن غ ...
غذاهارو بردارید! بخورن بمیرن نمیدونینن کجا مردن . بو گندشون میپیچه خونتون.از این سطل آشغال در دارا دارین؟ من اینستا یاد گرفتم غذاشو بریزید رو در سطل آشغال از این آله کلنگیا. بعد موش میاد بخوره لیز میخوره میوفته تو سطل