2777
2789
عنوان

بیایین یکم خیال پردازی که الان دوس داشتین اتفاق بیوفته رو بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 43 پست
من ک باخبرم چی!؟😂صدای خروپفش افتاده ب مغزمولی باز خداروشکر ور دلمه فکر اونم اضافه نشده به فکرام😂

خوش باشین عزیزم 😍

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

دوست داشتم دوتا پسرم میرفتن مدرسه،منم دخترم رو میبردم مهد و میرفتم سرکار مورد علاقه ام،یا توخونه کنار دخترم بودم🥹🥹🥹

کی متوجه شد من دختر میخام🥹🥹😁

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا واسه من بخرخیلی دوس دارم

😂😂😂 اوسون آلارام

درمانت فقط ی پسریه ک وسپا داره تامام✌🏻🖐️

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡

میخوابیدم و بیدار میشدم میدیدم زندگیم فقط یه خواب بوده و تو یه سرزمین رویایی بودم با قوانین خوب نه اینجا روی زمین که هر بلایی سرمون میاد و هیشکی صدامون رو نمیشنوه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
دوست داشتم دوتا پسرم میرفتن مدرسه،منم دخترم رو میبردم مهد و میرفتم سرکار مورد علاقه ام،یا توخونه کنا ...

ای ننه😻برات دعا میکنم یه فرشته دختر مثل من خدا بزاره تو دلت ک باهاش عشق کنییییی👶🏻👧🏻

اگه عقل و شعور رو میتونستم واسه بعضیا بخرم باور کن جف چشامو میفروختم براشون یکم مغز میخریدم🫡
میخوابیدم و بیدار میشدم میدیدم زندگیم فقط یه خواب بوده و تو یه سرزمین رویایی بودم با قوانین خوب نه ا ...

🗣️🗣️🗣️عب نداره بالاخره ی روزی خورشید اینور تپه هم طلوع میکنه🌥️⛅️🌤️☀️صبر داشته باش❤️‍🩹

ای ننه😻برات دعا میکنم یه فرشته دختر مثل من خدا بزاره تو دلت ک باهاش عشق کنییییی👶🏻👧🏻

مرسی عزیزووم.🌹🌹🌹🌹

خداحفظش کنه.🥰🥰

سنگ کلیه دارم،دکتر گف آز بده باردار نباشی برات دارو بنویسم.

آز بتا دادم.رسیدم خونه پری شدم🥲🥲

انشالا قوی تر برای ماه بعد👍👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯😁

یااللَّهُ یَارَحْمَانُ یَارَحِیمُ یَامُقَلِّبَ الْقُلُوبِ ثَبِّتْ قَلْبِی عَلَى دِینِک
مرسی عزیزووم.🌹🌹🌹🌹خداحفظش کنه.🥰🥰سنگ کلیه دارم،دکتر گف آز بده باردار نباشی برات دارو بنویسم.آز ب ...

عزیزممم😻😻

خداروشکر حالا ک موردی نداری ایشالله یکی دوماه دیگه تیکر بارداریتو ببینیم❤️👶🏻

واقعا دلم میخواد الان کنارم باشه🥲💔

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

عزیزممم😻😻خداروشکر حالا ک موردی نداری ایشالله یکی دوماه دیگه تیکر بارداریتو ببینیم❤️👶🏻

انشالا،دفع بشه به سلامتی،که دیگه دارو نخورم،برم اقدام،توکل به خدا،اگه تنبلی تخمدان همراهیمون کنه🤣

پسرام میگن،مامان آبجی بیار،براش کش مو ببندم🥰،براش پوشک بیارم🥰کوچولوان،۳و۵سال.

انشالا،دفع بشه به سلامتی،که دیگه دارو نخورم،برم اقدام،توکل به خدا،اگه تنبلی تخمدان همراهیمون کنه🤣پس ...

آخیی🥹🥹

نگران نباش توکل کن ب خدا و ارامش داشته باش الان همه چییییی راهکار داره دیگه

چقدر بانمکن ماشالله خدا حفظشون کنه❤️

واقعا دلم میخواد الان کنارم باشه🥲💔

حس کن کنارته و بغلش کن و چشاتو ببند و بخواب🫂🫂🫂❤️‍🩹