2777
2789

سلام.

خانمها ،دخترم هشت ماه و نیمه هستش. از ماه پنج تولدش شیرم رو خوب نمی خورد. فقط تو خواب روز و خواب شب. من هم شیرم رو می دوشیدم و بهش می دادم. بهش شیرخشک هم می دادم. اما چند روزه فقط شیر خودم رو می خواد. به راحتی سینه می گیره اما حس می کنم شیرم کم شده. اصلا احساس پری تو سینه ندارم و وقتی می دوشم هم خیلی کمه. تا جایی که می دونم تو این سن ،شیر فقط وقتی کودک مک می زنه ترشح می شه. نمی دونم درسته یا نه. میزان شیر شما چقدره؟ نگرانم دخترم شیر کافی دریافت نکنه. شیرخشک هم دیگه نمی خوره..

خدایا.... دستم به آسمانت نمی رسدتو که دستت به زمین می رسد بلندم کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شیرم کمه..اشکال نداره بذار بخوره وقتی زیاد بخوره شیرت هم زیاد میشه به نسبت تقاضای بچه شیر تولید میشه البته خودت هم باید چیزای مقوی وشیر دار بخوری..بعدم در کنارش بهش غذای کمکی بده سیر میشه..

چتر برای چه؟خیال که خیس نمی شود  

خوب اگه لهس غذای کمکی بوی شبرت کافیه من ماهیچه گوسفندوبا هویجو برنجو سیبزمینی میزام تو زودپز اونقد میپزه ک له میشه بعد میرارم تومیکسربهش میدم میخوره این کاروحتما انجام بده شبرموزم بهش میدم پسرمن تازه رفته تو۸ ماه

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍
گلم قرص شیر افزا بخور برای شیرت کله پاچه مخصوصا پاچه سوپ با قلم بادام شیرین رازیانه شیرو زیاد م ...

دخترم هشت ماه و نیمه هستش. غذای کمکی رو خوب می خوره. وزنگیریش نسبت به وزن تولدش خوبه خدا رو شکر. من نگران کمی شیرم هستم.

به تغذیه ام هم حسابی می رسم

دخترم هشت ماه و نیمه هستش. غذای کمکی رو خوب می خوره. وزنگیریش نسبت به وزن تولدش خوبه خدا رو شکر. من ...

ای بابا!پس غصشو نخور.همون یکم هم خاصیت خودشو به بچه میرسونه.نگران نباش چون غذای کمکی ام میدی سیر میشه

فرهنگ یعنی بپذیریم وجود هر شخص دو بخش دارد!بخش اول:چیزهایی که انتخاب خودش نیست و بطور طبیعی به او داده شده است و نباید مسخره شوند! و بخش دوم:چیزهایی که انتخاب خودش هستند و به ما ربطی ندارند!!
منم شیرم کمه..اشکال نداره بذار بخوره وقتی زیاد بخوره شیرت هم زیاد میشه به نسبت تقاضای بچه شیر تولید ...

کودک شما چند ماهه هستش؟اینکه می گین شیرتون کمه یعنی چقدر کمه؟اگه بدوشین چند سی سی جمع می شه؟

دوستان عزیز،من غذای کمکی رو شروع کردم. غذاش رو خوب می خوره. من هم غذای مقوی بهش می دم. نگرانیم از کمی شیره. خودش سینه رو می گیره و حسابی مک می زنه. اما من حس می کنم شیرم کنه. دیگه مثل قبل نمی شه بدوشم. حس پری تو سینه ندارم. .می خوام بدونم شما تو این سن کودکتون،میزان شیرتون چقدره؟

کودک شما چند ماهه هستش؟اینکه می گین شیرتون کمه یعنی چقدر کمه؟اگه بدوشین چند سی سی جمع می شه؟

یازده ماهه...اصلا نمیدوشم چون استرس میگیرم بعدش که وای چرا انقدر شیرم کمه و...من همش میذارم دخترم شیربخوره البته غذا هم بهش میدم ...همین که بچه وزنش خوب باشه وشبا راحت بخوابه یعنی اینکه گرسنه نیست. بعدم تو شش ماهه دوم شیر مادر حکم وعده فرعی رو داره نه اصلی..مکمل

چتر برای چه؟خیال که خیس نمی شود  
یازده ماهه...اصلا نمیدوشم چون استرس میگیرم بعدش که وای چرا انقدر شیرم کمه و...من همش میذارم دخترم شی ...

ممنون گلم

خوب اگه لهس غذای کمکی بوی شبرت کافیه من ماهیچه گوسفندوبا هویجو برنجو سیبزمینی میزام تو زودپز اونقد م ...

ببخشید قد پسرتون چنده؟؟

دنیای من پسرمه خدایا خودت هواشو داشته باش

نمیشه زیاد بودن شیر یا کم بودن شیرو اینجوری بسنجید

دوستم سینش همیشه سنگین بود و شیر ازش بیرون میومد و لباسشو خیس میکرد ولی وزن گیری بچش خوب نبود و شیر خشکی شد

ولی من هیچ وقت پر بودن سینه جز چند ماه اول حس نکردم ولی الانم بچم شیر میخوره و وزنشم عالیه

به خودت استرس این چیزارو نده, بچه ای که سیر نشه زمین و زمانو میدوزه بهم