2777
2789

سلام شبتون بخیر

دوستان من تازه رفتم دهم تجربی و هدفم پرستاری هست.. ولی خب خیلییی استرس دارم از الان و اصلا وقتی معلم درس اولو توضیح میده اصلا هیچی نمی‌فهمم در صورتی ک بقیه بچه ها متوجه میشن😐ینی چی آخه مشکل منه ینی؟ 😂و اینکه من دو و نیم تعطیل میشم از مدرسه میشه بگیر برای هر درسی در روز چند ساعت وقت بزارم و چه کتابایی بگیرم از الان؟ ممنون میشم کمکم کنین✨

منابع دهم من:

زیست اول خیلی سبز زدم بعد ای کیو

شیمی مبتکران

فیزیک خیلی سبز

ریاضی خیلی سبز بعد ای کیو

برای نهایی هاهم فرمول ۲۰ بگیر

الانم دوازدهمم😑

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

منابع دهم من:زیست اول خیلی سبز زدم بعد ای کیوشیمی مبتکرانفیزیک خیلی سبزریاضی خیلی سبز بعد ای کیوبرای ...

آخه آی کیو خیلی سخته چطور حل کردی تستاشو؟، 😂

بعد مبتکران واسه شروع یخورده سنگین نیست؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اومدم بهت توجه کنم، ولی دیدم نمی تونم کمکی کنم بهت، شرمنده 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

عزیزم این طبیعی هست منم کلا سال دهم این مشکل رو داشتم مخصوصا زیست رو ولی کم کم اوکی شدم

درس دادن مدرسه هم به نظر من اصلا به درد کنکور نمی‌خوره پیشنهادم اینه کلاسای آنلاین موسسات رو ثبت نام کن و اگه امکانش رو داری و توی خونه خودت میخونی مدرسه رو غیرحضوری بگیر 

و اینکه از همون سال دهم مشاور بگیر

اینایی ک گفتم برای کسی هست که ک هدفش پزشکی‌ هست حالا تو هدفت پرستاری هست باید ببینی کدوماش به دردت میخوره 

آخه آی کیو خیلی سخته چطور حل کردی تستاشو؟، 😂بعد مبتکران واسه شروع یخورده سنگین نیست؟

ببین من اول برای شیمی خیلی سبز گرفتم ولی خوب نبود فروختم مبتکران گرفتم

اول درسنامش خوندم بعد تستاش ولی اگر میبینی برات سنگینه کتاب تست راحت تر بخر❤️

خب وقتی اول ی منبع ساده رو کامل بزنی بعدش میتونی ای کیو رو بزنی

من خداییش ۳ بار زیست خیلی سبز دهم رو خوندم کامل و تستاشو مرور کردم بعد رفتم ای کیو

ولی خب کنکور قبول نمیشم خودم میدونم😑💔

عاشق گربه ها🥺🍓 با کسایی که واکسن هاری شون رو نزدن حرفی ندارم جوابشونم نمیدم😎

میتونی قبل تدریس معلم یک دوررو خوانی کنی واین که متوجه نمیشی ممکنه به خاطر استرست باشع و این که یجورایی سخت میببنی راه و‌

پس یک دور روخپانی کنی 

از همبن امسال در آزمون های قلمچی شرکت کن 

و مطابق آزمون های قلمچی درس بخون بودجه بندب هر آزمون سه روز مونده به آزمون دوره کن 

الان پنج ساعت خوبه 

ولی خب  مطابق بودجه قلمچی پیش بروشاید به تایم ببشتری تباز داشت و برای هر درس تعداد زیادی تست کار کن حتما حتما

عزیزم این طبیعی هست منم کلا سال دهم این مشکل رو داشتم مخصوصا زیست رو ولی کم کم اوکی شدمدرس دادن مدرس ...

دقیقا اصلا توضیحاتشون خیلی متفاوته 

من کلیپ هر درسی رو قبل اون روزش نگاه میکنم ک آماده برم سر کلاس ولی تایم و انرژیم خیلی کم میشه نمیدونم باید چیکار کنم و. آخه خیلیا گفتم از دهم مشاور نگیرید زوده