2777
2789
بیخیال حالا فکر کن نیمه دومی هست منم بچه هام نیمه دومی هستن ۷ ساله بودن که رفتن اول الان پسرم دی ماه ...

حالا خوب مگه ادمها باید باهم مقایسه بشن مهم موفقیت طرفه. چ فرقی داره یسال دیرو و زود اخه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر مادری خودش بچشو بهتر میشناسه صلاحشم بهتر میدونه حالا هی بقیه بگن واااای نه عقب میمونه مهم نی من خودم امسال نفرستادمش اول پشیمونم نیستم بچم یسال بزرگتر میشه عاقلتر میشه میتونم مجبورش کنم دو کلمه بنویسه نه اینکه هنوز تازه دوروزه رفته تو هفت سالگی سر همون دوروز بره اول منم بشینم رو سرش جروبحث که بخون بنویس تکرار کن 

جدی؟ اخه من قصدم این نیست نره پیش دبستانی قصدم اینه دیدتر بره

آره بخدا البته الان که ۶ ماهش هست 😅😅ولی قصد دارم زنده بودم نذارمش بره خودم باهاش کار کنم چون واقع کار خاصی نمیکنند یه شعر نقاشی و کاردستی هست خودم کار میکنم باهاش 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من تو دوره کرونا پسرم نفرستادم پیش دبستانی ، بعد که رفت کلاس اول خیلی نسبت به هم کلاسی هاش که رفته بودند عقب تر و ضعیف تر بود تازه اونها خیلی اجتماعی تر بودند و بچه من از کلاس رفتن می ترسید، یعنی پوستم کنده شد تا کلاس اول گذروند.

اگه می تونی بفرست خیلی تاثیر داره.

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

عزیزم بچه شما هنوز نمیتونه بره پیش دبستانیثبت نامش اصلا امسال نیست

چرا بابا تمااام دوستاش رفتن تو همین سن.... من نمیدونم این چه رسمیه دراوردن بچه تو سن پنج سالگی بره پیش دبستانی خیلی مسخرس ده تا دوست بودن همه ۹۸. امسال رفتن من ننوشتم

حالا خوب مگه ادمها باید باهم مقایسه بشن مهم موفقیت طرفه. چ فرقی داره یسال دیرو و زود اخه

اهمیت به حرف مردم نده کار خودت بکن وقتی میگی پرسیدم چند جا گفتن مشکلی نیست پس فکرش نکن 

من تو دوره کرونا پسرم نفرستادم پیش دبستانی ، بعد که رفت کلاس اول خیلی نسبت به هم کلاسی هاش که رفته ب ...

میفرستم حتما اما نه پنج سالگی که همه میگن بفرست شش سالگی میفرستم

والبته اگه جسته اش کوچیکه که اشکال نداره نفرستادیم

ولی نذار عقب بمونه

الفبارو تو خونه کتر کن روزی یه حرفم یاد بدید کافیه

پستقیم بفرستید مدرسه

پیش کچیز خاصی یاد نمیده 

لطفا هر موقع منو تو سایت دیدین بهم یاد آوری کنین وقتمو تلف نکنم و برم بیرون🌱

چرا بابا تمااام دوستاش رفتن تو همین سن.... من نمیدونم این چه رسمیه دراوردن بچه تو سن پنج سالگی بره پ ...

خوب وقتی همه دوستاش رفتند چه اصراری هست بچه ات عقب نگه داری؟ 

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

چرا بابا تمااام دوستاش رفتن تو همین سن.... من نمیدونم این چه رسمیه دراوردن بچه تو سن پنج سالگی بره پ ...

بله امسال باید پیش میرفته چون بچه خواهر من ۹۹ هستی سال دیگه میره 

عزیزم پیش ۱ رفتن

پیش دبستانی ۲ امسال شام 

ل نیمه دوم ۹۷ و نیمه اول ۹۶ میشه 

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره