2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من پرسیدم میشه بره پیش دبستانی بعد بره اول

اهان

نه نمیشه

متولد چ سالی هستش؟؟؟

تابستون براش کلاس میزارن که باید بره بعد اول ثبت نام میکنن

لایک نکنیدلطفاااااا  خدایا تو بساز توبسازی قشنگتره
نه عزیزم من پرسیدم میشه بره پیش دبستانی بعد بره اول

اره عزیزم مشکلی پیش نمیاد از این بابت

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره نیمه اولیه... همه تو دلم رو خالی میکنن که وااای نرفته؟؟؟؟ همممه رفتن

اگه میدونی کوچولوئه و تنوز بلد نیست خوندن نوشتن یاد بگیره که ناراحت نباش

من پسرم نبمه اولی بود ولی زبون داشت و شیطون بود از سنش بیستر میفهمید ماشاالله ولی خب ریزه میزه بود ۵سالگی فرستادمش پیش و پشیمون نیستم

از سال ۹۶عضوم اما برای بار دهم با دهمین شماره تعلیق شدم چون حرف دلمو گفتم و به مزاج نینی سایت خوش نیومد(به کسی هم توهین نکردم)😂این دفعه سعی‌میکنم جلو خودمو بگیرم🙊

من امسال پیش نمیفرستم خودم باهاش کار میکنم تا سال بعد ایشالله کلاس اول بره. پیش اجباری نیست. بذار یه سال استراحت کنن وقت برا مدرسه رفتن انشالله زیاد هست

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش کنید🙏

مسلط تر بشه به همه چی و هفت سالگی بره کلاس اول نه شش سالگی

بیخیال حالا فکر کن نیمه دومی هست منم بچه هام نیمه دومی هستن ۷ ساله بودن که رفتن اول الان پسرم دی ماه میره تو ۱۴ سال ولی کلاس هفتم دختر عموش هم سنش هست ولی اون هشتم هست چون نیمه اولی هست 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
میفرستادی بهتر بودا،ولی متونی اصن نفرستی مستقیم بفرستش مدرسهفقط الفبا رو باهاش کارن امسال همین

دقیقا. منم خواهرم نرفته 

یادت باشه بعد از هر سختی ای، آسونی هست. اینو یادت باشه. برای آینده ات بجنگ.  به همه میگن که تونستم بالاخره‌.