[QUOTE=354559507]خیلی سخت پیش میاد که فرد زنده ای قسمتی از کبدش رو اهدا کنه.[/QUOTEخواهر شوهرم نیاز به پیوند داره بعد شوهرم میخواد بهش کبد بده همه جوره آزمایش انجام داده دکترا گفتند اوکیه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
عمل خژرناکی نیس ی قسمت از کبدو پیوند میزنن کبد شوهرت دوباره رشد میکنه و همون قبلی میشه
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
تا حالا نشنیده بودم . چ جالب شوهر منم مریضی کبد داره همیشه نگران بودم کبدش از کار بیفته . یعنی کبد قبلیرو در میارن ی تیکه از کبد یکی میزارن جاش بعد رشد میکنه میشه ی کبد بزرگ و سالم ؟؟؟؟؟ کسی میدونه جواب بده مرسی
اهان شما از نزدیکی کسی رو میشناسید که کبدش رو اهدا کرده باشه
قرار بود من ب داداشم اهدا کنم که خوشبختانه سونو و آزمایشات خیلی خوب درومد و کامل درمان شده بود . تو اینیستا هشتک بزن اطلاعاتت بیاد دستت
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
ولی به نظرم شوهرتون مواظب باشند کبدشان درمان بشه چون بعد پیوند کبد باید خیلی نکات رو رعایت کنن، سعی کنن با رژیم غذایی و خواب مناسب و ورزش به درمان کبدشان کمک کنن