2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بیا تمام رخ ببین نظرت عوض شه🤣

من بالاام گفتم ۳ ماه و نیمه عمل کردم..دکترم گفته چسب زیرشو نزنم دیگ از دوماه بعد عملم..منم تاالان گاهی زدم چون وقتی میزنم تیپ بینیم خیلی کوچیکتر میشه..میترسم نزنم ورم نوکش نره همینجوری بزرگ بمونه

عزیزم توباز تجربه داری ورم نوکش و ب طور کلی ورم کل بینی کی میره عمده اش؟ 

مثلا ۳ ماه  بعد عملت با ۶ ماه بعد عملت فرق داشت ؟ نوکش اینا؟؟

بنظر من ک تمام رخم قشنگه و این ایرادای جزیی خیلیم ب چشم نمیاد.البته نمیدونم باز تو عکس شاید خیلی مشخ ...

مرسی عزیزم آره خیلیا متوجهش نمیشن و خوششون میاد ولی خودم دوسش ندارم اوایل خیلی گریه میکردم ولی الان بی خیال شدم 

لطفاً منو تو تاپیکای دعوا تگ کنید ممنون🗿💘

من بالاام گفتم ۳ ماه و نیمه عمل کردم..دکترم گفته چسب زیرشو نزنم دیگ از دوماه بعد عملم..منم تاالان گا ...

بنظرم بیشتر از ۳ماه چشب نزن گلم بذار خودش از بین بره منم کمتر از ۲ماه چشب زدم بینیم خیلی ورم میکرد قد بادمجون میشد جوری که یه بار تو سلف دانشگاه دختره مسخرم کرد ولی به مرور بینیم جمع شد حتی با اینکه گوشتی نیست هنوزم داره تغییر شکل میده بعد ار ۲سال و ظریف تر میشه هرچند من خودم بینی تپل تر دوست دارم چون بیشتر به صورتم میاد

بنظرم بیشتر از ۳ماه چشب نزن گلم بذار خودش از بین بره منم کمتر از ۲ماه چشب زدم بینیم خیلی ورم میکرد ق ...

عه پس،طبیعیه تا حدودی خدا خیرت بده 

حالا قراره ۲ هفته دیگ برم دکترم ببینه ببینم نظرش چیه 

عه پس،طبیعیه تا حدودی خدا خیرت بده حالا قراره ۲ هفته دیگ برم دکترم ببینه ببینم نظرش چیه

کلا به حرف دکترت گوش کن ضرر نمیکنی