2777
2789
عنوان

بچه ها دلم گرفته

92 بازدید | 10 پست

سلام خوبین 🙂

حالم اصلن خوب نیست پسری که خیلی دوسم داشت بخاطرش با همه چی جنگیدم گذاشت رفت دلم میخاد برگرده ولی عقل اگه داشته باشم که ندارم عقلم میگه کسی که ولت کرد باید بره دنبالش نرو 

ولی واقعا کاش همه چیز اینطوری نبود چون من صدمو واسه این گذاشته بودم تموم زندگیم دنبال یکی بودم که اینطوری کنارم باشه حالا همه چیز خراب شد 🙂💔

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

دیگه شده و گذشته فکر کردن بهشم جز عمر و وقت تلف کردن فایده نداره کلا بی خیالش شو زندگی خودتو بکن  قرار نیس همه رابطه ها که ابدی بشه ادما و حسشون تغییر میکنه باید بپذیری و راه خودتو بری

هر کاری هم کردی برای دل خودت بوده دیکه بهش فکر نکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی همش میترسم از روزی که بهش زنگ بزنم بیاد و من خدمو جلوش پرت کنم پایین میدونم آخرش چند سال دیگه این کار و میکنم الان نمیکنم بخاطر خونوادم 💔🙂

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

منم اینجوری بودمالان میگم بهتر که رفت

ولی من چند شبه به خودم اینطوری گفتم خوشحال بودم تازه برگشته بودم به زندگی اما یهو بار بغض کردم 

شاید مدرسه یا دانشگاه داره میخاد به زندگیش برسهتو هم همین کارو بکن

نه یادمه روز اول بهش گفتم یه آدمی تو زندگیم بود گذاشت رفت تو که قرار نیست منو وابسته کنی و بری 

گفت من خدم وابستتم نمیخام هیچوقت تو بری بعد خودم بذارم برم کجاا؟ 

چند هفته پیش حرفشو بهش گفتم 

گفت من همچین حرفی اصلا نزدم بهت همون اول گفتم وابسته نشو 

ولی من چند شبه به خودم اینطوری گفتم خوشحال بودم تازه برگشته بودم به زندگی اما یهو بار بغض کردم

من ۵ سال بغض کردم

بهترین سالها

اما نادان بودم

به‌کار خدا ایمان نداشتم

الان از خدا ممنونم که اونو بهم نداد

من ۵ سال بغض کردمبهترین سالهااما نادان بودمبه‌کار خدا ایمان نداشتمالان از خدا ممنونم که اونو بهم ندا ...

من خیلی خنگ بودم فکر میکردم خدا اینو آورده تو زندگیم تا به بقیه نامرد ها اعتماد نکنم یادمه موقع اذان صبح سجده کردم خدارو شکر کردم الان خیلی ناراحتم بابت حماقتم 😪

خدا برات بهتر از اونو گذاشته

با هیشکی دیگه نمیتونم ادامه بدم نه که دیونه شده باشم قلبم فقط برای یه نفر میتپید دیگه کسیو نمیخاد