2777
2789
عنوان

دوستان مادر شما هم انقد ناشکر و بددهنه

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 20 پست

یعنی الان خودت دست تنها بدون هیچ زحمتی اینقدر ی شدی 

میدونی کار خونه بچه هیچ وقتتمومی نداره وخیلی خیلی زیاده که یه گاز پاک کردن توش گمه 

حتما از حرصت زدی کوبوندی یا درست تمیز نکردی بهت حرف زده 

قدر مادر رو بدون در آینده اینقدر از جامعه وخانواده همسر میبینی می‌شنوی که میای قربون مامانت میری 

مامان من به من میرسه درد عالمو داره به عروسمون که میرسه انگار نیروزا خورده نمیزاره دست به سیاه و سفی ...

میگن مظلوم ترین بچه ها اونایی ان ک پدر و مادرشون باهاشون درمورد غصه هاشون صحبت میکنن💔 

والدین باید حکم قهرمان و داشته باشن واسه بچه تا بتونن تکیه کنن و اینا...

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا حق داریایکاش برای درس خوندن،کتابخونه میرفتی و زیاد خونه نمیموندیمنم مادرم اینجوری بود،اگه آدم ...

مامان من تل حد مرگ از طرف کار میکشه آخر سرهم میگه مگه برا من کردین برا خونع تون انجشام دادین

آخرشم همین مامانا شانس میارن پیش بچه نه من که برای اینکه دخترم سرویس مدرسه دوس نداره روزی یک ساعت و نیم تو راه رفت و برگشتم آینده شغلی و تحصیلاتمو رها کردم بخاطر اینکه مواظب دخترام باشم کار خونه که خیلی لطف میکنن با غرغر اتاق خودشونو هفته ای یکبار مرتب کنن.

یعنی الان خودت دست تنها بدون هیچ زحمتی اینقدر ی شدی میدونی کار خونه بچه هیچ وقتتمومی نداره وخیلی خیل ...

وظیفه ی مادر اینه وقتی بچه به دنیا اورده تموم مسئولیت هاشو قبول کنه . 

خیر درجواب این باید بگم تمیز کردن اجاق معلومه سر وصدا داره ناخواسته ولی از قصد من اینکار و نکردم . تمیز هم میخوای عکس میفرستم ولی مامانم اصلا نیومد اشپزخونه ی نگاه بندازه . ایشون از توی سالن در حالی که دراز کشیدن جلو تلویزیون و ب اشپزخونه دید نداشت این حرف و زد

I climb every mountain and swim every ocean just to be with you🌌🫂🥨 تو اگر باشی و من باشم و باران باشد،به بغل می‌کِشمت گرچه خیابان باشد.![فکر بوسیدن و آغوش تو تا زد به سرم،به جهنم که در آن کوچه نگهبان باشد..!]
وظیفه ی مادر اینه وقتی بچه به دنیا اورده تموم مسئولیت هاشو قبول کنه . خیر درجواب این باید بگم تمیز ک ...

دیگه بزرگ کرده ولت نکرده بره با بی مادری بزرگ بشی یا نشی دورازجون اصلا بزرگ نشی 

بعد بچه وظیفه نداره اصلا 

شما سنت کمه درست رو هم با یک ساعت تهش کارخونه می‌خونی مدرکت هم میگیری ولی مادر دیگه پیدا نمیشه