2777
2789
عنوان

مزاحم تلفنی دارم چکار کنم

67 بازدید | 4 پست

سلام تقریبا سه ماهه یه احمق مدام مزاحمم میشه بلاکش کردم بازم زنگ میزنه پیام میده گوشیم طوریه بلاک باشه بازم زنگو پیاماش داخل تماسا و پیاما هست مجردم بهش گفتم به شوهرم میگم گفتم میرم ازت شکایت میکنم اصلا حرف حالیش نیش میترسم اخرش کار بده دستم نامزدم یا بابام ببینه برام شر بشه کثافت جوری پیام میده که انگار باهاش دوست بودم تروخدا یه راهکار بدین دیونم کرده مردتیکه 

شکایت

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت پیگیری میکنن؟اخه شنیدم اتقد زیاده پیگیری نمیکنن از طرفی پیاماش جوریه انگار اشتباه گرفته ولی تو ...

صداشو ضبط کن

من شنیدم خیلی خوب و بی سرو صدا پیگیری میکنن

تلفنشو جواب نده که حرفاشو تو چت بزنه