2777
2789
عنوان

مامان و بابام میخوان طلاق بگیرن پیش کی بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 42 پست
گفتم پدرم قبول نمیکنه میگه برید اونور دیگه حق ندارین بیاین اینور از ارث محروم تون میکنم ولی من دخترم ...

مانانت چه جوری ؟ 

مهر مادری داره ؟‌ پول ؟

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
پیش پدرت بهتره ،چون هم خدمتکار داره میتونی بهتر به درسهات برسی و هم اینکه بی پولی،هزار تا بلا سر آدم ...

نه نگفتم خدمتکار داره گفتم نیاز به کلفت(خدمتکار)داره که اونم میشم من

خسیس تر از این حرفاست 

.my lifeهندل I need a lot of time to 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

۱۶

خیر نمیتونی

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

نه نداره همیشه به فکر خودش و دوستاش و خانواده شهپول هم نداره

ببخشید برادر بزرگتر تون چند سالشه؟

اگر مراقبتون هست جایی که اون هست بمونید

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

خب همین نمیدونم چی بگم

اگ پیش بابات امنیت جانی داری پیشش بمون. چون پول داره و عملا بدون پول ب جایی نمیرسی. هرچند اون نمیتونه چیزیو محروم کنه چون اول اخر حق توعه مگ اینکه اموالشو بنام دیگران بزنه که باز بعید میدونم

نه نداره همیشه به فکر خودش و دوستاش و خانواده شهپول هم نداره

پس بابات بهتره حداقل پول داری 

ولی همه پولتو خرج نکن پس انداز کن 

وَ لاتُعَنِّنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِّرْ لی فیهِ رِزْقاً.»‌ 
ببخشید برادر بزرگتر تون چند سالشه؟اگر مراقبتون هست جایی که اون هست بمونید

حدودا ۲۲ 

نه اصلا نسخه دوم پدر و مادرمه دست به زن هم داره اکثر روز خونه نیست 

اگ پیش بابات امنیت جانی داری پیشش بمون. چون پول داره و عملا بدون پول ب جایی نمیرسی. هرچند اون نمیتون ...

یه مشکل همینه امینت جانی ندارم