2777
2789
عنوان

مامان و بابام میخوان طلاق بگیرن پیش کی بمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 595 بازدید | 42 پست

پیش پدرت بهتره ،چون هم خدمتکار داره میتونی بهتر به درسهات برسی و هم اینکه بی پولی،هزار تا بلا سر آدم میاره

فقط و فقط سر به سرش نزار و هر چی گفت قبول کن 

شاید خدمتکار جدید بیاد ،رودربایسی باهاش  پیدا کنه و کمتر عصبی بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سعی کن مستقل بشییا دانشگاه یا سرکار

متاسفانه تازه پا به دبیرستان گذاشتم رشته م هم تجربیه این ۳ سال پول و وقت و روان سالم میخواد چجوری بگذرونم بعد داداش کوچیکم و چی کنم تقی به توقی میخوره کبوده

.my lifeهندل I need a lot of time to 
متاسفانه تازه پا به دبیرستان گذاشتم رشته م هم تجربیه این ۳ سال پول و وقت و روان سالم میخواد چجوری بگ ...

ناراحت شدم

موفق باشی عزیزم هر تصمیمی میگیری

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

انگار تفکر نسل امروزم مثل گذشته داغونه😐

چیزی هست که هست 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

درسته ولی تو دادگاه میتونم تصمیم بگیرم نمیتونم؟

چند سالته؟ 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

🙃 به نظر نوبتی پیششون بمون چون بلاخره قراره سختی بکشی ولی کم نیار

همین تو ذهنم بود ولی بابام میگه اگه برید اونور دیگه اینور نمیزارم بیاید از ارث هم محروم میشین

عزیزم چی میکشی .😔بنظرم با بابات بمونی مستقل شی یه روزی بعد بری برا خودت

تهدید هاشو چی کنم؟

سخت گیری بیش از حده شو چی کنم؟

کار های خونه رو چیکنم؟

دست به زن شو چی کنم؟

درس هامو چجوری ساپورت کنم؟

همین تو ذهنم بود ولی بابام میگه اگه برید اونور دیگه اینور نمیزارم بیاید از ارث هم محروم میشین

بشین درستو بخون برو دانشگاه به این چیزا فکر نکن یه شغلی هم برا خودت بعدش پیدا کن سرتو گرم کن  بیخیالشون

هیچ خبری نیست ...😉
تو ذهن تو هست

و البته کف جامعه

یه هفته پیش مامان یه هفته بابا

گفتم پدرم قبول نمیکنه میگه برید اونور دیگه حق ندارین بیاین اینور از ارث محروم تون میکنم 

ولی من دخترم یه دختر چجوری اینجا دووم بیاره؟