2777
2789
عنوان

طوبی فخرالدینننن😂

2328 بازدید | 55 پست

بچه هااا چیکار کردن فخرالدین‌ به نظرتون؟؟؟؟؟
۱۰۰ درصد زندست
الهی بگردم برای طولی
حالم از شیث و آنیه و ساعد نمک به حروم بهم میخوره
بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

من الان دارم با تلوبیون میبینم قسمت 29 ام 😂

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا من از آنیه خوشم میاد دختر با محبت و در عین حال منطقی ایه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
حالا من از آنیه خوشم میاد دختر با محبت و در عین حال منطقی ایه

دقیقاً شخصیت خیلی منطقی داره 

کاریزماتیک به تمام معناست 

اما این سریال ی کد داره ک یک اشتباه می‌تونه چقدر آسیب بزنه 

به همه اطرافیان 

اشتباه و کنکاش طوبی نسبت ب اون ساک ( پدرش) به کجا آوارش کرد ....

دقیقاً شخصیت خیلی منطقی داره کاریزماتیک به تمام معناست اما این سریال ی کد داره ک یک اشتباه می‌تونه چ ...

اره دقیقا 

این انیه واقعا دختر خوبیه حتی وقتی زنش شد سعی نکرد با دلبری و کارای مسخره از طوبی دور کنه فخر الدین رو

همیشم همه تلاششو کرد براش در عین حال کار و شغلشو داره جلوی کارای برادرش می ایسته هر چند تاثیر گذار نیس ولی بازم زیر بار زور نمیره 

حتی مصطفی رو پاره تن خودش میدونس بااینکه بچه هووش میشه

اسرار ازل را نه تو دانی و نه من                                 وین حرف معما نه تو خوانی و نه من                       هست از پس پرده گفتگوی من و تو                            چون پرده برافتد ، نه تو مانی و نه من                            📖 #ترانه_های_خیام                                              ✍🏻#صادق_هدایت
من الان دارم با تلوبیون میبینم قسمت 29 ام 😂

للین ببین😂

بهم گفت چقدر درست بزرگ شدی، درست قوی تر و گرگ تر از چیزی که میخواستیم.                                                                                              (بدنسازم، اگه هر سوالی درباره بدنتون داشتید، من اینجام)

@نیوستاره  

اره دقیقا این انیه واقعا دختر خوبیه حتی وقتی زنش شد سعی نکرد با دلبری و کارای مسخره از طوبی دور کنه ...

دقیقاً 

خیلی شخصیت یه انسان رو در قالب آنیه به رخ کشیدن 

انسانیت داره 

از خودگذشتگی کرد برای عشقش 

حتی برای زن عشقش برای بچه عشقش 

دقیقاً خیلی شخصیت یه انسان رو در قالب آنیه به رخ کشیدن انسانیت داره از خودگذشتگی کرد برای عشقش حتی ب ...

ارههه موافقم👍🏻👍🏻

کجا پخش میشهساعت چند

شبکه ۱ ساعت ۱۰:۱۵ اینا