2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده

2053 بازدید | 94 پست

من رویام همیشه این بود درس بخونم بازیگر بشم ولی چی ازدواج کردم والان 18 سالمه تو خونه دارم درو دیوار نگاه میکنم  درسمم نخوندم خیلی پشیمونم رویاهام رفت من خیلی استعداد داشتم بازیگری😢😢😢😢😢

تعداد رای : 2
نظرسنجی
1
1
50%
2
0
0%
3
1
50%
4
0
0%

انگیزت از ازدواج زیر 18 سالگی چی بود 🎤

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

الان میتونی برای شوهرت فیلم بازی کنی کلی پول ازش بگیری، از استعدادهات در جهت درست استفاده کن *_^ 💵

همه میان بازیگر میشن که شوهر پیدا کنن تو از اول رفتی سراغ اصل مطلب.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گزینه ۵

خدایا میشه دخترم حرف بزنه...نمیدونی...وقتی میبرمش پارک همه بچه ها ماماناشونو صدا میزنن چقد دلم میگیره...نمیدونی چقد دلم میخاد ببرمش خیابون هی بگه اینو میخام اونو میخام...دیگه نمیگم چرا من٬چرا بچه من٬فقط میگم خواااهش میکنم التماس میکنم ..دخترم حرف بزنه .....پی نوشت:دو سالشه.
رفتی! بای بای😐😐😐😐😐

بقول بعضی استارترا کامنت بذارین بعدا میام میخونم!!! O_O

اگه شوهرت مخالف درس خوندن نیست خب درس بخون حتما

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋
انگیزه ک نداشت ولی بخاطر کار ی نفر مجبور شدم ازدواج کنم ک بشه این حالم ک راه برگشتی نیس

ازدواج تو سن پایین یه بدیایی داره اما خوبی هم داره، جنبه های مثبت شو ببین و در کنار همسرداری درس بخون و برای اهدافت برنامه‌ریزی کن

ازدواج تو سن پایین یه بدیایی داره اما خوبی هم داره، جنبه های مثبت شو ببین و در کنار همسرداری درس بخو ...

از حرف امضات خیلی خوشم اومد مقصر منم بگرد دنبال راهرحل......مقصر منم باید بگردم دنبال راه حل

از حرف امضات خیلی خوشم اومد مقصر منم بگرد دنبال راهرحل......مقصر منم باید بگردم دنبال راه حل

عزیزم باور کن دانشگاه خبری نیست، ینی خبری نیست که ارزش ناراحتی داشته باشه

خیلی از بازیگرا دیپلمن مثل شهاب حسینی و ترانه علیدوستی

استعدادهاتو بکش بیرون تو قید و بند مدرک نباش

شهاب حسینی زندگی شو از درآمد کافی شاپش تامین میکنه 

ترانه هم کتاب ترجمه میکنه و اسپانسر جذب میکنه