2777
2789

اول سطحتو پیدا کن بعد کتاب بعدشو انلاین دانلود کن بشین بخون برا خودت

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بدون استاد میشه؟

اره من کره ایو بدون استاد یاد گرفتم انگلیسی که چیزی نیست همه جام پره ازش

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)

ببین تو یوتیوب سرچ کن چطور برای زبان خواندن برنامه ریزی کنیم کانال فرازبان. فیلمش فکر کنم حدود 50 دقیقه بود ولی به من خیلی کمک کرد. یه نگاه بنداز. 

کلا چنلشون توی یوتیوب خیلی معروف و معتبره. مثلا اگه مبتدی هستی میتونی از فیلم های مبتدی حنا استفاده کنی. 

اگه خواستی ببینی بهم همینجا پیام بده که یه چیزی بهت بدم که راحت تر باشی. 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

از یوتیوب میتونی شروع کنی ولی تعدد چنل ها بالاست ممکنه گیج بشی

برو کانال پریا اخواص از صفر شروع کرده 

اگرم میتونی هزینه کنی بزن تو نت سایت Om teacher 

شروع کن کتاب به کتاب بیا جلو . پشتیبانی تلگرامش پیام بدی میگه بهت چی بگیری . هر کتابی رو جلسه اولش رایگان گذاشته ببینی خوشت میاد یا نه 

یوتیوب بدیش اینکه با کتاب پیش نمیرن کلی وقت باید بذاری جزوه بنویسی یا وسط راه دیگه تدریس نمیکنن و میمونه 

سایت زبانینو هم استاد جابری عالین

کلا اگه سطحت پایینه کلاس لازمه تا راه بیوفتی . ب خصوص حضوری یا انلاین ک چ بهتر

خدایا شکرت❤️

ببین تو یوتیوب سرچ کن چطور برای زبان خواندن برنامه ریزی کنیم کانال فرازبان. فیلمش فکر کنم حدود 50 دق ...

ممنون میشم بفرستی درخواست دوستی بدم؟

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
از یوتیوب میتونی شروع کنی ولی تعدد چنل ها بالاست ممکنه گیج بشیبرو کانال پریا اخواص از صفر شروع کرده ...

سطحم پایین نیس 

میخام کامل باد بگیرم کم کم برم برا آیلتس و تدریس

چون خیلی چیزا به ذهنم میاد چیزی نمیتونم بنویسم !!!
سطحم پایین نیس میخام کامل باد بگیرم کم کم برم برا آیلتس و تدریس

پیشنهادم همون سایت زبانینو هستش . دکتر علیرضا جابری . نمونه تدریس رایگانش رو ببین باهاش ارتباط میگیری

خدایا شکرت❤️

ممنون میشم بفرستی درخواست دوستی بدم؟

نه همینجا میفرستم.

اگه بخوای از یوتیوب انلاین ببینی خیلیی نت میبره. تو لینک ویدیویی که میخوای ببینی رو کپی کن ببر تو این ربات تو تلگرام. از اینجا با حجم کمتر دانلود کن.

@RegaYoutube_Bot

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿..