2777
2789
عنوان

مرد ها احساس ندارن

205 بازدید | 13 پست

سلام.بچه ها من‌پدرم بخاطر عفونت ریه چند روزی بیمارستان بستری بود و در بخش آیسی یو خداروشکر الان بهتره

اون‌چند روز چند نفر که همراه مریض بودن و پشت در منتظر بودن باهاشون همصحبت میشدم

بعضی بنده های خدا پدر یا مادرشون فوت می‌کرد

میخوام از عکس العمل متفاوت مرد ها و زن ها بگم

زن ها همه گریه و ناراحتی وداد .....

برعکس مرد ها میرفتن پشت پله یواشکی که کسی نبینه گریه میکردن

یه آفا مادرش نود بود خودش ۷۰دتشت یه دستمال گرفته بود جلوی دهنش که گریشو خفه کنه ولی چشماش مدام اشکی بود

یه پسره خیلی شیک بهش گفتن مادرش فوت شده دیگه اصلا حرف نمی زد تو سکوت تا چند ساعت حرف نمیزد له یک جا خیره شده بود

یکی هم پسره  دیدم رفت پشت پله که کسی نبینه یواشکی گریه میکرد

نگین مرد ها احساس ندارن اتفاقا خیلی احساساتی هستن فقط انقدر غرور دارن نمی‌خوان کسی بیینه

بله دقیقا احساس زیاد دارن

ولی نحوه ی بروزش فرق داره

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا مردها ی این زمونه خیلی بااحساس ترند

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

احساسات پسرا و دخترا زمین تااسمون فرقشه 

دخترا اکثرا احساسی رفتار میکنن 

اما ب پسرا انقدر گفتن ک مرد گریه نمیکنه سعی میکنه همیشه حفظ ظاهرکنه و دراخر میگن مردا ک احساس ندارن

همه احساس دارن یکی بیشتر یکی کمتر ولی ما سعی میکنیم نشون ندیم

حالا نشون بدید چی میشه؟

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری

یکی از راه دار اومده بود مادرش حالش وخیم بود هی میگفت مادرم ر روز برام چایی می‌ریخت منو خیلی دوست داشت ..... چند بار هی میگفت مادرم منو خیلی دوست داشت نمیزاشت برم خونه میگفت اول بیل پیش‌م چایی بخور بعد برو.انقدر قدردان این  چایی بود

من خودم وقتی احساسمو بروز میدم احساس میکنم ضعیفم.به همین خاطر سعی میکنم ناراحتی و خوشحالیم رو اصلا ن ...

حتی خوشحالی رو؟

خوشحالی رو نشون بدی چه اشکال داره

به جز استارتر هیچکس ریپ نزنه ، مزاحم نشو.  من به اسم کاربری دقت نمیکنم  .  عاشق کتاب خوندنم   کتاب هایی که تا الان خوندم: راز هایی درباره مردان ، بیشعوری ، مردان مریخی و زنان ونوسی ، کیمیاگر ، افزایش اعتماد به نفس ، زبان بدن ، مردی به نام اوه ، تاوان بوسه های تو ، زنان زیرک ، هنر اغواگری
حتی خوشحالی رو؟خوشحالی رو نشون بدی چه اشکال داره

اشکالی نداره فقط احساس خوبی ندارم نسبت بهش  معمولا خیلی کم میخندم من پارسال سرکار بودم یبار خندیدم ینفر بهم گفت چه عجبی بعد ۳ماه تو خندیدی.