2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترمن سال بعد میره منم از الان نگران بردن و آوردنشم

میشه واسه صابخونه شدنمون یه صلوات بفرستی؟؟  بگومنم واست بفرستم😍😍😍😘 وَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ

من میره اول حالم مثله توئه.پارسالم همینجوری بودم من از مسئولیت فراریم و‌ واقعا تو دوران مدرسه داغون‌میشم سر ساعت غذا حاضر باشه درساشو کار کنم وای

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
من میره اول حالم مثله توئه.پارسالم همینجوری بودم من از مسئولیت فراریم و‌ واقعا تو دوران مدرسه داغون‌ ...

اره بخداخودمم آخه افسردگی دارم خداخودش کمکم کنه

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰
اره بخداخودمم آخه افسردگی دارم خداخودش کمکم کنه

ایشالا عزیزم شاید همین از خونه بیرون رفتن کمکت کنه.من پارسال مدرسه نزدیک بود خودم میبردم امسال ی مدرسه دیگه نوشتم با ماشین ده مین راهه.نمیتونم خودم ببرم چون ماشینمو همسرم میبره منم با ماشین اون نمیتونم رانندگی کنم‌.منم به سرویس اعتماد ندارم اصلا موندم که باید چیکار کنم

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.
ایشالا عزیزم شاید همین از خونه بیرون رفتن کمکت کنه.من پارسال مدرسه نزدیک بود خودم میبردم امسال ی مدر ...

ممنون گلم ایشالا😞

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰