2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

[QUOTE=354542471] کدومش؟! راحت /QUOTE]

نه اتفاقا هردوتاش راحت پیدا نمیشه به بهونه ازمایشی کارکردن یه مدت مجبورت میکنن رایگان کار کنی  یا حقوق خیلی کم میدن بعد دوره ازمایشی هم ممکنه بگن نمیخوان و بندازنت بیرون

حقوقش هم من شنیدم بین ۳-۸میلیونه هر دوتاش

یک پست در اینستا بود از اعتراضهای دستیاران دندانپزشکا صحبت از چنین ارقامی رو میکردن اونایی ک سابقه دار بودن حقوق هاشون بالای ۶تومن بود ولی به سختی به ۱۰تومن میرسید 

تازه میخوام برم جهادبخونم نمیدونم کدوم بره می ارزه بخونم یانه

کمک پرستاری نداره اون که دورش یک ساله است 

من خودم دستیار دندان پزشک بودم خیلی سخت و باید خیلی زرنگ باشی خدایش من کارمو دوست داشتم. حقوقش هم بستگی به دکترت داره چطوری بهت بدن 

ولی فامیلمون این دوره های یک ساله کمک پرستاری رفت یه مدت بیمارستان قرار دادی بود الان استخدام شده بیمارستان میگن حقوقش خوبه کارشم شیفتی اذیت نمیشه 

کمک پرستاری نداره اون که دورش یک ساله است من خودم دستیار دندان پزشک بودم خیلی سخت و باید خیلی زرنگ ب ...

جسارتا حقوق تون زمانی ک دستیار دندانپزشک بودید خوب بود ؟ مثلا بالای ۵-۶تومن؟ من شنیدم خیلی کم میدن 

جسارتا حقوق تون زمانی ک دستیار دندانپزشک بودید خوب بود ؟ مثلا بالای ۵-۶تومن؟ من شنیدم خیلی کم میدن

من پارسال شب عید که خواستم برم باز گفتن تا ۱۲ بهت میدیم البته برا حقوق پارسال امسال بیشتر می‌شد 

و از ۸ صبح تا ۸ شب حتی تعطیلات فقط در ماه ۱ روز تعطیلی داشتیم 

و اینم بگم من دستیار حرفه ای هستم بیشتر کارهارو انجام میدم 

ولی نرفتم همسرم نذاشت برم